Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok neki egy esélyt? Csak színészkedik, vagy tényleg meg akar változni?
Én adnék neki egy esélyt! :D
23/l
"mindig meghallgatom, odafigyelek rá" - itt lehet a kulcs, DE! Én azért fenntartásokkal fogadnám... lehet, hogy változik érdemben, lehet, hogy tényleg kötődik hozzád, de bennem azért lennének bizonyos kétségek, már csak azért is, mert voltam már hasonló helyzetben, és kiderült, hogy a pasinak az kellett, hogy valakibe "kapaszkodjon", aki megérti, meghallgatja, de olyan személyiségzavara volt, ami miatt képtelen kötődésre, ezért minden lehetőséget megragadott, hogy bántson (nem fizikailag). Tehát egyik pillanatban mennyország, másik pillanatban maga a pokol... egy különösen jól sikerült randi után másnap már azt kellett hallgatnom, hogy mekkora üresség van benne... aztán egy másik randink után, amikor azt hittem, most már tényleg sínen vagyunk, részletesen előadta, hogy jött össze valakivel (utóbb kiderült, nem volt igaz, csak fájdalmat akart okozni).
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, hogy változzon, de azért én egyelőre nem élném bele magam a helyedben! Kapjon esélyt, de azért óvatosan, mert nekem egy olyan személyiség képe állt össze a leírtak alapján, akivel nem árt vigyázni, ha nem akarsz sérülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!