Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.
Tegnap előtt este rá írtam fb-n egy fiúra, aki lájkolta a profilomat meg ismerősöm is, de hirtelen nem tudtam ki az. Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy nem ismerjük egymást (bár akkor nem tudom miért van az ismerőseim között, arra sem emlékszek hogy hogy lettünk ismerősök).
Sajnos messze lakik tőlem. De nagyon jó fej, már vagy 5x leírta hogy imádja a humoromat, becézget pl. "édesem, kicsim, szivem, nyuszifül" meg stb. Nem akarja sosem hogy lelépjek fb-ről.. Tegnap írta hogy nyáron mennek a barátaival Siófokra és hogy engem is elhívna, de én erre nemet mondtam mert hát őt is alig ismerem, a barátait egyáltalán nem ismerem, azt sem tudom kik a barátai, nyár még messze van, és engem biztos hogy nem engednének el a szüleim olyan messzire. Barátnőm is rá írt a fiúra, és beszélgettek rólam és a fiú azt mondta hogy nagyon bír engem, imádja a humoromat és hogy bejövök neki. Nem hinném kamunak az egészet, mármint így a fiút, meg hogy fake az fb-je, mert a profilján 33 lájk van, a profilján kívűl van még két képe, az egyiken 21 lájk van, a másikon pedig 17
148 ismerőse van. Kértem már tőle 2x képet, és küldött, helyes fiú amúgy. Kérdeztem tőle hogy nem fake? :DD
És azt mondta hogy nem, azért van csak ennyi dolog az fb-jén mert törölt sok mindent. Küldött már hangüzenetet is, elég mély hangja van.
Azt mondta majd összehozhatnánk egy olyat hogy egy hétig itt lenne ahol én lakok, mármint arra értette hogy lejön ebbe a városba és egy hétig velem lenne, bár azt még senki sem tudja hogy hol aludna. Tudom hogy nálam gondolt aludni, de itt kétlem hogy fog. És azt is mondta, hogy talizni fogunk és le fog jönni és ezt tényleg be is fogja tartani.
Tegnap este írta, hogy 20.-a körül lejár a mobilnettje és akkor nem fogunk tudni beszélni, ezért adjam meg neki a telefonszámomat és akkor majd felhív és tudunk beszélni továbbra is. De én ezt túl korainak találom. Persze nem akarom hogy megszakadjon ez az egész, de ahogy ismerem magam..talán idővel bele fogok szeretni és ezt nem akarom mert tényleg messze lakik.
Szóval akarok is vele beszélgetni meg nem is. Meg adnám neki a számomat meg nem is.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Megadjam neki a számomat, vagy közöljem vele hogy ne beszélgessünk mert a végén bele fogok szeretni és nekem fb-s kapcsolatra semmi szükségem, nálam az ilyen kapcsolat nem számít kapcsolatnak.
Én 14/l, ő 16/f.
De akkor bízzak meg benne és adjam meg neki a számomat?
Az előbb derült ki hogy barátnőmmel megbeszéltek nekem egy meglepit, és már annyit tudok hogy a fiú le akar jönni hozzám és barátnőm segít neki ezt megszervezni :D
Milyen édes :D
Tegnapelőtt óta ismered és már így beszél hozzád, hogy kicsim, meg nyuszifül?
o.O
Te egy nagyon nagy rózsaszín ködben élsz kislány :)
Az, hogy két nap után becézget, meg egyáltalán oda akar menni, ahol te vagy....hát ba.szdmeg, én rohannék egy ilyen ember ELŐL.
Nagyon nem elek rozsaszin kodben ez nem igaz :))
Sosem eltem rozsaszin kodben :)
Es miert menekulnel elole? Nem lehet egyszeruen megmondani neki hogy nem es kesz?:)
#7: Na jó, a menekülést átvitt értelemben mondtam.
Én a helyedben nem beszélnék vele, mert mint látod, csak az életed nehezíti meg. 14 évesen meg távkapcsolatnak semmi értelme. Ne nehezítsd meg a saját dolgod!!
Menni fog az! Csak még most az elején kell meglépni.
Ha elmebeteg, akkor mondhatod neki, nem ér semmit.
Két nap után nem becézgetjük az idegen embert és nem akarjuk meglepni azzal, hogy a szintén idegen barátnőjével találkát szervezünk.
Nem is ismeritek egymást.
Valami nem stimmel a gyerekkel szerintem. Normális ember nem viselkedik így. Komolyan.
Legalább skypolhatnátok vagy valami. Neki csak a telefonján van net? Jó vicc, a mai világban. Számítógépe nincs, de arra van pénze, hogy egy hosszú utat oda-vissza megtegyen.
Meg hogy 2 napja ismered, de egy hetet ott akar nálad aludni.
Lehet akár drogos, csöves is a gyerek, akinek most nincs hol aludnia és aki miközben alszol kirabolja a házat.
Fura na. Biztos nem engednék ilyen embert a közelembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!