Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi volt?

Figyelt kérdés
Van egy lány,még régen próbálkoztam nála,de nem jött össze.Tudta,hogy tetszik nekem.A Facebookon beszélgettem vele,de egy idő után már nem válaszolt.Ez még az előző tanévben volt,április körül.Most az iskolában kint voltam a wc-n,mentem vissza az osztályba a folyosón.Ők meg jöttek ki az osztályukból,ő meg több lány.Amikor meglátta,hogy ott jövök,akkor "szökkent" egyet,vagy nem is tudom hogy mondjam,hogy mit csinált.Egy métert gyorsan arrébb lépett aztán vissza.Mint aki zavarban van,vagy nem tudja mit csinál.Megijedt vagy nem tudom.

2015. nov. 13. 21:11
 1/3 anonim válasza:
Hát oké, talán kezdeményezhetnél élőben is valamit
2015. nov. 13. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva szerintem csak ő tudná megmondani, hogy pontosan mi is történt. Szerintem zavarba jött, de lehet teljesen más áll a háttérben.
2015. nov. 13. 21:24
 3/3 A kérdező kommentje:
De,ha zavarba jött,akkor valamilyen szinten érdeklem,nem?Vagy ennyire undorodik tőlem,hogy egyből el akar futni,ha meglát?
2015. nov. 13. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!