Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mikor kértek egy lánytól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mikor kértek egy lánytól sok képet?

Figyelt kérdés

Egy fiú kér tőlem képeket,de rendes képeket.. tegnap este is akart egyet,de nekem nem volt és találtam kifogásokat is,hogy most nem nézek ki jól stb.. erre csak az volt a reakciója,hogy nem baj úgy is látni akar :)

ez jót jelent?:)

2015. nov. 11. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Az jelent jó, ha élőben lát és élőben tetszel neki és vágyik a társaságodra.
2015. nov. 11. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Jót jelent.
2015. nov. 11. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon jót jelent. :)

Vágyik a társaságodra, és ahogy ő is mondja, látni szeretne. ;)

2015. nov. 11. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem az agyamra ment amikor nem volt barátom és bárki akivel beszélgettem képért pitizett. ha akar lásson élőben,vagy nézze meg a fent lévő képeimet.

hogy jót jelent -e azt nem tudhatjuk, de valószínűleg igen. én mindenesetre nem küldözgetnék , max olyan stílusút mint amilyenek vannak fent nekem.

de merészebbet ne küldj szerintem,főleg ne egy kvázi ismeretlennek

2015. nov. 11. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Én akkor kérek nagyon sok képet ha:

1. Szerelmes vagyok

2. Kívánom a lányt és ki akaraom ,,csapni" rá

Volt már példa, hogy nagyon sok képet kértem egy bizonyos lánytól, pedig nem jártunk és azért kértem képet, hogy kicsapjam, mert rohadt jól nézett ki. Nem durva képeket küldött, csak sima pózolós képeket, de nagyon felizgultam rájuk...

17/f

2015. nov. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!