Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk minek kértek képeket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk minek kértek képeket egy lánytól, mikor tele van a net mindenfélével?

Figyelt kérdés

Ha bármilyen mennyiségben bármilyen képből válogathattok akkor már nem is olyan érdekes az a bizonyos lány fényképen nemigaz?

Én amióta mindent elérek a neten, azóta max. kíváncsiságból érdekel egy másik lány képe de rájöttem, hogy a magyarok nagyon maradiak ezen a téren. Több okból is tudom. De tudom azt is, hogy a lányokat is érdeklik a dolgok csak valamiért nagyon gátlásosak. Na mindegy, ő bajuk. Pedig a lehetőség adott fiúk, lányok részére is. Képekkel tele az internet emberekkel meg az utca ;)

2014. nov. 26. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
mert ha jól néz ki a lány akkor ráírnak és reménykednek hogy összeházasodnak
2014. nov. 26. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Izgibb,ha az küldi,akivel beszélsz
2014. nov. 26. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
A kíváncsiság nagy úr de ezt te is tudod.Más az mikor neten böngészel és ott nézel képet és az is más mikor olyan képet nézel amit pár perce kaptál vkitől akivel beszéltél.De ha már mi magyarok maradiak vagyunk te hova sorolod be magad?:D Magyarul beszélsz és gondolom Magyarországon laktál.
2014. nov. 26. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert jobban fel tud izgatni, ha tudom, hogy olyan van a képen, akivel beszélek.
2014. nov. 26. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok lány :D

Külföldön 10-ből kb. 5 lány szinte konkrétan felajánlja magát, ilyen képküldős dolog esetén 10-ből 8 simán küld magáról ruha nélkül, szóval már unalmas.

Én azt mondom, jobb ha szeretsz valakit aztán van közös életetek, azt szerintem nem lehet megunni ha jól csináljátok :)

2014. nov. 26. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

1) Könnyebb kérni, mint keresni

2) Imádom az amatőr képeket

3) Lesz mire kirántani.

21/F

2014. nov. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!