Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk minek kértek képeket egy lánytól, mikor tele van a net mindenfélével?
Ha bármilyen mennyiségben bármilyen képből válogathattok akkor már nem is olyan érdekes az a bizonyos lány fényképen nemigaz?
Én amióta mindent elérek a neten, azóta max. kíváncsiságból érdekel egy másik lány képe de rájöttem, hogy a magyarok nagyon maradiak ezen a téren. Több okból is tudom. De tudom azt is, hogy a lányokat is érdeklik a dolgok csak valamiért nagyon gátlásosak. Na mindegy, ő bajuk. Pedig a lehetőség adott fiúk, lányok részére is. Képekkel tele az internet emberekkel meg az utca ;)
Én nem vagyok lány :D
Külföldön 10-ből kb. 5 lány szinte konkrétan felajánlja magát, ilyen képküldős dolog esetén 10-ből 8 simán küld magáról ruha nélkül, szóval már unalmas.
Én azt mondom, jobb ha szeretsz valakit aztán van közös életetek, azt szerintem nem lehet megunni ha jól csináljátok :)
1) Könnyebb kérni, mint keresni
2) Imádom az amatőr képeket
3) Lesz mire kirántani.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!