Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel fb-n szoktam beszélni, barátok vagyunk (én többet érzek és tud is róla, de ez most lényegtelen..) de 2 napja nem hajlandó visszaírni nekem. Egyik este még normálisan beszélgetünk, semmi szokatlan, másnap meg már nem akar válaszolni. Hiába kérdeztem hogy mi a baj, miért nem akar írni nekem de semmi... És CSAK velem csinálja ezt, másokkal teljesen normális. Viszont én mostanában eléggé magam alatt vagyok és ő volt az egyetlen aki legalább kicsit fel tudott vidítani. De most 2 napja egyfolytában sírok és vagdosom magam. Nem bírom nélküle és ezt ő is tudja. És mégis... miért csinálhatja ezt? :(2015. nov. 7. 17:17
2/5 A kérdező kommentje:
Két hónapja ismerem, szinte minden nap beszéltünk és mindig kedves volt velem. Elég fura így egyik napról a másikra..
2015. nov. 7. 17:22
3/5 anonim válasza:
"De most 2 napja egyfolytában sírok és vagdosom magam."
Véletlenül se viselkedj férfi módjára...(ha lány vagy akkor bocs)
Ne a köcsögbúkon írogass rá, hanem keresd fel személyesen! Másrészt pedig, ha tényleg ilyen rinya p.csa vagy nem csodálom, hogy nem keresi a társaságodat.
Tégy meg egy szívességet és a karodat hosszában vagdosd úgy a tuti!
4/5 A kérdező kommentje:
De nem ismerem személyesen, másik városban lakik. És eddig is tudta hogy ilyen vagyok.
2015. nov. 7. 17:34
5/5 anonim válasza:
nalam ez ugy volt miutan talalkoztam a csajjal aztan nem tudott visszairni:D megjegyzem pont ugy neztem ki mint egy csoves mikor talalkoztunk:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!