Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik az ilyen test, külső?
Sziasztok:) 17 lassan 18/L vagyok.
Megpróbálom a külsőmet leírni.:)
165 cm magas, 50kg.
Hosszú barna haj,kèk szem. Vèkony, sportos test alkat.
Mell: hát olyan átlagos ès a kis mell között van, de èn már teljesen elfogadtam. Nem is szeretnèk nagyobbakat. Szèp gömbölyű,feszes,formás.
Comb: vastag
Csipő: keskeny
Derèk: ami miatt nagyon szomorú vagyok. Hogy az viszont nem elèg szèp szèles:(
Popsi: nagynak mondanám ès gömbölyünek, de főleg alólról telt fent kèt oldal viszont nem tetszik amiatt, mert nincs szèles derekam.
Szerinted? Atomtested van
Fura h általában a csajoknak az a baja h túl vastag a dereka
De könnyebb lenne képpel
Nekem a nagy mellek a gyengéim, azokat imádom. Szóval nem az esetem az ilyen alkat.
25/F
Bocsássatok meg fordítva írtam!!!:):S
Karcsú derekam van, viszont a csipőm nem olyan szèp vastag ès szèles.
Ha írtok privibe küldök kèpet a problèmáról farmerbe:)
Leírás alapján semmi baj nincs vele. Nem is értem minek tetted föl a kérdést.
Egyértelmű ,hogy a legtöbb fiúnak tetszene szerintem.
Köszönöm szèpen a válaszokat.:) Óriási önbizalom növelők vagytok komolyan:D:) Nem tettem volna fel sose ezt a kèrdèst, csak az utóbbi időben lettem ilyen labilis a csipőm miatt.
Kèpet viszont csak ma küldök, majd ha gèpről leszek bocsi!:)
Hát azzal sajnos nem áldott meg a jó isten:) de szerintem mèg hízhatok rá egy, kettő elfogadom így, mert termèszetellenes beavatkozást kerülnèm:)
De egyèbkènt szerintem is az a tökèletes test amikor a mell is szèp nagy. Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!