Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom a fiuk kozeledeset, miert lehet ez?
Figyelt kérdés
Míg csak baratkozunk, addig minden oke, tok jol elvagyok veluk. De amint felvetodik hogy tetszem nekik vagy barmi olyan rosszul kezdem el erezni magam, es lerazom. Tudom nem szep, es valtoztatni is szeretnek ezen. Miert van ez es mit tegyek ellene? 15/L2015. okt. 30. 22:50
1/7 anonim válasza:
De ha egyszer ez jön, akkor ne próbálj változni. Valószínűleg azért van, mert nem szeretnél kapcsolatot. Azért ne akarj változni, mert sok korodbeli lánynak van, az nem Te lennél. Szerintem a legjobb, ha maradsz a jelenlegi állapotodban és ha 2-3 év múlva is így lesz, elgondolkodhatsz a dolgokon, de még nem javaslom.
2/7 anonim válasza:
A párkapcsolat túl van értékelve. A szerelem túl van értékelve. A fiúk túl vannak értékelve. Hidd el, nem maradsz le semmiről. Se most, se soha, ha nem kezdesz velük. Pénzt, energiát, életkedvet és agysejteket takarítasz meg magadnak, ha kerülöd őket.
Tégy úgy, ahogy jól esik. Éld az életed, és ne keseregj azon, hogy mások mit tartanak "kihagyhatatlannak" (~párkapcsolat, szerelem, randi, szex, csók, tököm tudja még mi). Csak magaddal törődj. érezd jól magad.
3/7 anonim válasza:
Nem te vagy az,aki kétszer is lerázott?
4/7 anonim válasza:
Ez normális! Majd változni fog!
Lazulj! :-)
5/7 anonim válasza:
Ne járj egy sráccal se azért, mert "nem szép" lerázni. Ha valaha is úgy döntesz, hogy elfogadod valakinek a közeledését, az azért legyen, mert úgy érzed, hogy szeretnél egy kapcsolatot, és vele szeretnél! 15 évesen teljesen normális, ha egyáltalán nem vágysz rá. Majd még alakulnak a dolgok.
6/7 anonim válasza:
Velem is ez van igaz velem még csak egyszer volt ilyen de akkor is már az első talákozás után elfogott egy nagyon rossz érzés, hogy egyáltalán nem akarom ezt az egészet pedig jól elvoltunk a tali alatt. De nyílván azért lehetett mert egyszerűen nem tetszett a srác. Mondjuk valószínűleg még egy kapcsolatra se állok elég készen tehát ezért is lehetett. :) 17/L
7/7 anonim válasza:
Szerintem én is így éreznék kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!