Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja el ezeket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja el ezeket?

Figyelt kérdés
Van egy lány akitől többet szerettem volna, de friendzone lett belőle, de amikor találkozunk mindig arról beszél, hogy ez a csávó írkál és már nem tudom mit csináljak vele, nem tudom lerázni stb.. multkor elmentünk bulizni kapott egy sms-t egy "ismeretlen" számtól(vmi "csávó" írt neki, hogy mennyire örült h találkoztak stb.)(nem volt elmentve a szám a telefonjába)(érdekes :D ) Miért beszél nekem ezekről? Az sms-t is miért mutatta meg?

2015. okt. 28. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán mert megbízik benned és nagyon jó barátként tekint rád :D de várd ki a végét,még bármi lehet belőle,hiszen fiú-lány barátság nem olyan gyakori...ha már közel került hozzád,akkor lehet hogy majd nem "csak" barátként fog rád tekinteni és kikerülsz a barát-zónából :D
2015. okt. 28. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Kapcsolnék az elöttem szólóhoz olyan mint a bolygók gravitációja ha közel kerül hozzád már lehet hogy magadba vonzod
2015. okt. 28. 16:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy direkt ezzel akarja húzni az agyamat, hogy féltékenykedjek vagy valami, vagy ez hülyeség?:D Tudni kell a csajsziról, hogy szereti ha futnak utána a fiúk...:D
2015. okt. 28. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha jóban van veled,akkor ezt így nem csinálná sokáig :D

az egy dolog hogy talán kicsit 'megtréfál' de sokáig nem tenne ilyet :D 1. válaszoló voltam :)

2015. okt. 28. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
...megint én :D lehet ő úgy gondolja,hogy ezzel nem tesz féltékennyé,vagy nem hiszi,hogy téged idegesítene ez -pedig fogadjunk hogy igeen :D-
2015. okt. 28. 17:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem zavar, ha zavarna se változna a helyzet most, szóval próbálom "leszarni" :) Csak érdekelt, hogy mások szerint miért mondja el ezt.

Amúgy ha mondom pl megyek buliba vele meg xy csajjal, egyből megkérdi milyen csaj?

2015. okt. 28. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor lehet,hogy ő leplezi az érzelmeit :)valamiért nem akar tőled többet barátságnál,legalábbis ezt mutatja,aztán meg ki tudja...
2015. okt. 28. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!