Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, ha egy 20 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy 20 éves pasi ezeket mondja nekem?!

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, soha sem volt barátom még, és most itt ez a 20 éves pasi, aki belémzúgott, és ilyeneket mond, hogy úgy érzi, én marionettként mozgatom, a kutyám, akit pórázon tartok, folyamatosan mérgezem őt... Mi ütött belé? Ez normális dolog? És látszik, hogy teljesen ki van készülve tőlem....
2015. jún. 26. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
megdugna. ennyi
2015. jún. 26. 18:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyat is írt, hogy ha ennyire utálom, akkor kaparjam ki a szívét a körmeimmel, harapjam el a torkát...
2015. jún. 26. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem normális a csávó hidj nekem
2015. jún. 26. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kerüld el, koptasd le. Csak kifog használni. megdug párszor aztán ott fog hagyni.

21/f

2015. jún. 26. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ki akar használni, mert a saját korabeli nőkkel nincs szerencséje. Szard le és jelentsd fel
2015. jún. 26. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozik veled, egyáltalán nem gondolja komolyan azt, amit mond. Ezekkel a szavakkal akar téged behálózni.
2015. jún. 26. 20:09
 7/8 anonim válasza:
Ilyet épelméjű 20 éves nem mond. :-( Messzire kerüld el :-(
2015. jún. 29. 13:45
 8/8 anonim válasza:
A mostani húsz éves pasik már csak ilyenek. Mármint nem mind, de azok, akik csak szexelni szeretnének veled, biztos, hogy mind ilyenek. Nekem is van egy ilyen történetem. Tizenhárom voltam, a srác huszonegy. Saját tapasztalatként azt mondom, kerüld el, bárcsak én is ezt tettem volna! Ezek azok az emberek, akikről az édesanyánk óva int!
2018. nov. 5. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!