Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jöttem össze vele, ezért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jöttem össze vele, ezért büntet?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy srác az évfolyamomban akivel tavaly óta jóba lettem. Nyáron is párszor együtt voltunk baráti társaságban, és megkedveltük egymást. Aztán ahogy idén elkezdődött a suli kiderült róla ez az (sokat verekszik valami klubban, meg egyéb dolgok) , és azóta már nem tudok úgynézni rá, mint ezelőtt. Pár hete bepróbálkozott, mondta, hogy többet szeretne velem barátságnál, mire mondtam neki, hogy én nem. Kérdezte, hogy miért, mire elmondtam neki, hogy tudok ezt azt ő róla, ami nem tetszik és ezért nem... Nem tagadta el, annyit mondott, hogy ne foglalkozzak vele, erre mondtam, hogy akkor se szeretném a kapcsolatot. Azóta tökre be van rám indulva, mérges, amikor tud csak belém köt... Szinte már félek tőle, mert eléggé erőteljes srác. Nem tudom mit csináljak? Szeretném, ha leállna és normálisan lehetne vele kommunikálni, mert ezelőtt nem volt ilyen...

Valaki tudna tanácsot adni?

17/L

2015. okt. 21. 16:16
 1/1 anonim válasza:
Próbálj ne foglalkozni vele, és talán akkor meg fogja unni. Vagy esetleg szólj egy fiú barátodnak, hogy mi lenne ha beszélne vele, vagy ha te is tudsz a srácra hatni, akkor te is megpróbálhatnál vele beszélni, hogy jó lenne ha abba hagyná, hogy mindig beléd köt, fogadja el, hogy neked így ő nem kell.
2015. okt. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!