Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülyén jöttem ki egy lánnyal mit tegyek?
Nos kedves kérdező, Annál nagyobb butaságot nem is tehettél volna, hogy nem önmagadat adtad. Igazából az, hogy így nem e rontottad el már az elején azt nehéz megmondani, mert egyébként ez attól függ legfőképp, hogy az elvárásai milyenek voltak, és hogy mennyire vett eleve komolyan bármit is abból amit mondtál neki, és nem volt igaz.
Egy dolgot tehetsz... Azaz kettőt, de ha találkozol vele csak egyet, elmondod neki az igazat és szépen bocsánatot kérsz tőle. Ha szerencséd van értékeli és talán ad egy esélyt, hogy újra kezdjétek az ismerkedést, tiszta lappal. De ha ezt megkapod, tudnod kell, szinte biztos, hogy az első füllentésedkor fenékbe fog billenteni.
És ugye van a másik, hogy szépen elfelejted és nem találkozol vele.
Csak hogy értsd, miről van szó. Ha hazudsz egy csajnak, azzal, hogy szebbnek és jobbnak próbáltad magad feltüntetni, akár úgy is veheti, hogy megaláztad, mert gyakorlatilag átverted. És így kezdeni egy kapcsolatot nem épp tartozik a megbocsájtandó kategóriába a legtöbb embernél, legyen az nő vagy férfi. Egy kapcsolatot csak szilárd és valós alapokra lehet felépíteni. Ha hazugság az alap, akkor az előbb-utóbb de biztosan összedől, mert egyszer minden hazugság kiderül, és annál nagyobb lesz a csalódása a másik félnek, minnél később. Szóval ha még az elején tisztázod vele, talán van esélyed, ha meg tudja bocsájtani, de ha az elején nem tisztázod vele és később derül ki, akkor annak nagyon ronda vége lesz nagyon gyorsan.
Nem tudom, hogy milyen stílusban csinálhattad, de a "zavarodott", összevissza magyarázás nagyon cuki is lehet! :) Legalábbis számomra aranyos tud lenni, csak tényleg attól függ, hogy az pontosan hogyan történik.
Lehet, hogy ő is annak találta... Szerintem beszélj vele, közeledj hozzá, és most már ADD ÖNMAGAD!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!