Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de nem gáz-e egy 21 éves fiúnak egy 16 éves lánnyal járnia?
hát nem feltétlenül, gimis legjobb bnőm 16 évesen járt egy 22 évessel 3,5 évig...egyszerűen közös érdeklődésűek voltak.könyvek,zene,természet,buli,stb...
komoly beszélgetésekre is nyitottak voltak mind a ketten.
perzse ehhez feltétel hogy a srácnak ne csak egy numerára kelljen, a csajnak meg felvágni a bnők előtt.ez az érettség.
én is igy vok!!16 vagyok és a pasim 21
végül is már rég! pici kislány voltam mikor összejöttünk
szakitottunk és most megint együtt vagyunk
de mellete érettem növé!ha valaki meglát nem hiszi el h 16 vok mindenki azt mondja 22-23
ha szereted akkor hajrá!!!!!!
Biztos sok olyan 16 éves lány van, aki szellemileg kislány (képtelen értelmesen beszélni, össze-vissza vihog minden egyszerű dolgon stb.) de nem szabad általánosítani. Engem 16 évesen mindenki 20-nak saccolt, mert nem a sminkekről meg a legújabb divatos cuki hello kittys napszemcsimről voltam hajlandó beszélgetni, hanem értelmesen is meg tudtam nyilvánulni komolyabb dolgokban is.
Az én barátom 28 éves, én 18 vagyok. 16.5 volta, amikor összejöttünk. Rengetegen összesúgtak a hátunk mögött, de aki ismer minket azt tudja, hogy tökéletesen megértjük egymást. Ő kicsit idétlenebb a koránál, én meg érettebb és komolyabb vagyok az én korosztályomnál. Azonos az érdeklődési körünk stb. Mindkettőnk családja azonnal befogadta a másikat, pedig egyikünknél sem divat a nagy korkülönbség. Egyszerűen csak látják, hogy mi összeillünk és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!