Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy hülyén hangzik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de nem gáz-e egy 21 éves fiúnak egy 16 éves lánnyal járnia?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Csak nézz meg egy mai 16 évest. Meg se tudod saccolni, mennyi idős lehet. Sokat változott a világ az utóbbi pár évben. Szóval kinézetre senki se fog hülyének nézni titeket, mert egyáltalán nem látszik az 5 év korkülönbség.

Ami meg a többit, a szemmel nem látható dolgokat illeti: ha megvan a közös érdeklődés, ha tetszetek egymásnak, ha jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor mi kivetnivaló lenne ebben?

Sőt, manapság már igen sokat lehet hallani 10-20-30 év korkülönbségekről is. Ne parázz ezen, ha tetszik, főleg ha szereted, tedd a barátnőddé! :)

2009. ápr. 16. 14:39
 12/15 anonim válasza:
70%
Talán vakainek ciki... itt avn pl az én esetem: volt egy 21 éve s pasi, én 16 vagyok és elöször nagyon érdeklődött irántam meg minden de valahogy egy idő után észre vettem h már nem izgatom..:( lehet később rájött h neki ciki... ha igazán szeretitek egymást akkor szerintem nem ciki...
2009. ápr. 16. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez a felfogás a gáz, már ne is haragudj. Ha szereted, a kora izgat a legkevésbé... hiszen ha szerelem, akkor szeretni fogod úgy az illetőt, ahogy van és nem fog érdekelni különösebben mások véleménye. Szerintem. De nyugodtan lehet lepontozni.

Én 16 múltam 1 hónnap mikor egy 22 és fél éves sráccal összejöttem. A barátai közül sokan azt hitték idősebb vagyok, és nem is a kinézetem miatt (úgy inkább 2 évet letagadhatnék... :(), hanem abból, ahogy beszélgettem velük. És nagyon jól megértjük egymást párommal, lassan 10 hónapja. :)

2009. ápr. 16. 15:18
 14/15 anonim válasza:
gáz mert akkor az időseb fél hivatalos neve: PEDOFIL!!
2009. júl. 24. 23:17
 15/15 anonim válasza:
A pedofilos válaszóló,nincs tisztába a fogalmakkal,és ráadásul paraszt is:DXD
2009. okt. 9. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!