Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de nem gáz-e egy 21 éves fiúnak egy 16 éves lánnyal járnia?
Csak nézz meg egy mai 16 évest. Meg se tudod saccolni, mennyi idős lehet. Sokat változott a világ az utóbbi pár évben. Szóval kinézetre senki se fog hülyének nézni titeket, mert egyáltalán nem látszik az 5 év korkülönbség.
Ami meg a többit, a szemmel nem látható dolgokat illeti: ha megvan a közös érdeklődés, ha tetszetek egymásnak, ha jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor mi kivetnivaló lenne ebben?
Sőt, manapság már igen sokat lehet hallani 10-20-30 év korkülönbségekről is. Ne parázz ezen, ha tetszik, főleg ha szereted, tedd a barátnőddé! :)
Szerintem ez a felfogás a gáz, már ne is haragudj. Ha szereted, a kora izgat a legkevésbé... hiszen ha szerelem, akkor szeretni fogod úgy az illetőt, ahogy van és nem fog érdekelni különösebben mások véleménye. Szerintem. De nyugodtan lehet lepontozni.
Én 16 múltam 1 hónnap mikor egy 22 és fél éves sráccal összejöttem. A barátai közül sokan azt hitték idősebb vagyok, és nem is a kinézetem miatt (úgy inkább 2 évet letagadhatnék... :(), hanem abból, ahogy beszélgettem velük. És nagyon jól megértjük egymást párommal, lassan 10 hónapja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!