Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha egy cigány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy cigány lányba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Négy éve ismerem és az osztálytársam

Engem egyáltalán nem zavar,hogy cigány mellesleg "gazdag roma",de a beszéde cigányosabb.

Nem is ezzel van a gond engem nem zavar,de a szüleimet zavarná nagyon.

Mivel már alakulnak a dolgok,és ha össze is jövünk(vagy nem),akkor hogy mutassam be?

persze jó tanul,normális családból származik,külsőre se látszik annyira cigánynak

A szüleim megölnének ha haza vinnék egy cigány lányt.

2015. okt. 20. 20:51
1 2
 11/12 Gina Lollobrigida válasza:
75%
A négerek bármikor fölérnek egy fehérrel, a cigányok meg senkiházi nullák, függetlenül attól ki mit pampog
2015. okt. 29. 15:07
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!:

Ha ápolt az a cigány lány miért ne járhatnál vele?

Többi válaszoló:

Mentalitásban a:

négerek (akár afro-amerikai ,akár afrikai vagy Európában élő) = cigányok

(Nem vagyok rasszista)

Üdv!

2015. nov. 15. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!