Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha egy cigány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy cigány lányba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Négy éve ismerem és az osztálytársam

Engem egyáltalán nem zavar,hogy cigány mellesleg "gazdag roma",de a beszéde cigányosabb.

Nem is ezzel van a gond engem nem zavar,de a szüleimet zavarná nagyon.

Mivel már alakulnak a dolgok,és ha össze is jövünk(vagy nem),akkor hogy mutassam be?

persze jó tanul,normális családból származik,külsőre se látszik annyira cigánynak

A szüleim megölnének ha haza vinnék egy cigány lányt.

2015. okt. 20. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nagyon rossz helyen van a felnőtt kategóriában.
2015. okt. 20. 20:55
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
jó a seggük az tuti
2015. okt. 20. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát talán a szüleid is megértik,hogy nem abból a "réti niggger 0-ás IQ-s" fajtából származik.
2015. okt. 20. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Réti négerXD
2015. okt. 21. 00:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell bemutatni. Hagyjuk már ezt az idióta amcsi baromságot. Tetszikérteni?
2015. okt. 21. 10:04
 6/12 Gina Lollobrigida válasza:
9%
Ne vedd egy kalap alá a négereket a nyüves cigányokkal te ősmagyar fehér gyerek
2015. okt. 23. 16:56
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

A réti négernek most semmi köze nincs itt a rendes négerhez. Egyszerűen felénk (északnyugaton) azt a cigányt nevezik így, aki a nagy alföldről költözött ide szerencsét próbálni(Ausztriai munka, stb...)

Ja és igen az átlag afroamerikai négerrel semmi bajom nincsen. NewYork-ban a terhes ismerősömnek CSAK feketék adták át a helyet.

Na jól eltértünk a témától.

2015. okt. 23. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért kellene bemutatnod a szüleidnek??? Hany eves vagy? Nyugodtan jöjj osze vele
2015. okt. 25. 06:34
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
A négerek is olyanok mint a cigók, kedves neves hozzászóló. Nyugodtan menj bárhova, ahol van egy rakat. ott erőszak van és bűnözés.
2015. okt. 29. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Messze nem olyanok,de ez az én meglátásom.

Az Afroamerikaiak szerintem maximum 5% olyan mint a cigányok 99%-a.

3 évet húztam le Brooklynban ahol azért vannak nigusok szép számmal, de soha egyikkel se volt semmi bajom(akitől béreltem a szobát az is néger volt,de egy rendkívül kedves férfi)

Wallmartba vagy bárhol segítséget kértem egy négertől ugyanúgy válaszolt mintha egy fehértől kérdeztem volna.

Sőt a pékségben ahol dolgoztam egy négerrel voltam együtt akivel nagyon jól összebarátkoztam(jelenleg is tartjuk a kapcsolatot).Volt,hogy elég gettós részen sétáltam(egész Brooklyn eléggé az),ahol látom,hogy 4 fekete mintha kinézett volna magának,gondoltam magamba na most végem,mikor közelebb értem megkérdezik: "have a light ?" mondom"i do not smoke" "majd erre mondja a srác,hogy "no prob dude,thanks"...

Jelenleg Mosonmagyaróváron élek,volt hogy itt is 2 cigány megkérdezte ,hogy van e tüzem mondom nem dohányzom majd beszólt,hogy ne hazudj a kva anyád.

Plusz a feketék legalább dolgoznak mivel Wallmartba,benzinkuton,éttermekben,bankba,irodákba, mindenhol találkoztam velük.De cigányt még nem láttam dolgozni még csak tescoba se nem,hogy bankba,irodába.

Egyszóval nekem semmi bajom nincs a négerekkel,ellenben a cigányokkal(tisztelet a kivételnek).

2015. okt. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!