Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy cigány lányba vagyok szerelmes?
Négy éve ismerem és az osztálytársam
Engem egyáltalán nem zavar,hogy cigány mellesleg "gazdag roma",de a beszéde cigányosabb.
Nem is ezzel van a gond engem nem zavar,de a szüleimet zavarná nagyon.
Mivel már alakulnak a dolgok,és ha össze is jövünk(vagy nem),akkor hogy mutassam be?
persze jó tanul,normális családból származik,külsőre se látszik annyira cigánynak
A szüleim megölnének ha haza vinnék egy cigány lányt.
A réti négernek most semmi köze nincs itt a rendes négerhez. Egyszerűen felénk (északnyugaton) azt a cigányt nevezik így, aki a nagy alföldről költözött ide szerencsét próbálni(Ausztriai munka, stb...)
Ja és igen az átlag afroamerikai négerrel semmi bajom nincsen. NewYork-ban a terhes ismerősömnek CSAK feketék adták át a helyet.
Na jól eltértünk a témától.
Messze nem olyanok,de ez az én meglátásom.
Az Afroamerikaiak szerintem maximum 5% olyan mint a cigányok 99%-a.
3 évet húztam le Brooklynban ahol azért vannak nigusok szép számmal, de soha egyikkel se volt semmi bajom(akitől béreltem a szobát az is néger volt,de egy rendkívül kedves férfi)
Wallmartba vagy bárhol segítséget kértem egy négertől ugyanúgy válaszolt mintha egy fehértől kérdeztem volna.
Sőt a pékségben ahol dolgoztam egy négerrel voltam együtt akivel nagyon jól összebarátkoztam(jelenleg is tartjuk a kapcsolatot).Volt,hogy elég gettós részen sétáltam(egész Brooklyn eléggé az),ahol látom,hogy 4 fekete mintha kinézett volna magának,gondoltam magamba na most végem,mikor közelebb értem megkérdezik: "have a light ?" mondom"i do not smoke" "majd erre mondja a srác,hogy "no prob dude,thanks"...
Jelenleg Mosonmagyaróváron élek,volt hogy itt is 2 cigány megkérdezte ,hogy van e tüzem mondom nem dohányzom majd beszólt,hogy ne hazudj a kva anyád.
Plusz a feketék legalább dolgoznak mivel Wallmartba,benzinkuton,éttermekben,bankba,irodákba, mindenhol találkoztam velük.De cigányt még nem láttam dolgozni még csak tescoba se nem,hogy bankba,irodába.
Egyszóval nekem semmi bajom nincs a négerekkel,ellenben a cigányokkal(tisztelet a kivételnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!