Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Figyelt kérdés
Siránkoznak hogy nincs normális lány és amikor találnak egy olyat akire várni kell meg udvarolni stb. akkor inkább keresnek olyan csajt aki egyből befekszik az ágyukba..2015. okt. 17. 15:02
2/8 anonim válasza:
Kérlek, ne általánosíts. Én pl nem ilyen vagyok..
Azt szeretem ha egy lányért igenis küzdeni kell :D
17/F
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem akartam általánosítani..
Akinek nem inge...:)
2015. okt. 17. 15:20
5/8 anonim válasza:
Semmi baj :D És igazad van.. akinek nem inge, ne vegye magára. Én bocsi, hogy kapásból ezzel kezdtem :/
#2-es voltam ^^
6/8 anonim válasza:
Te most többféle pasitípust keversz egybe. Aki siránkozik az valószínű nem kapásból az ágyra hajt, kivéve ha komolytalanabbik fajta.
7/8 anonim válasza:
Szerintem te kevered azokat a srácokat, akik az olyan lányokat szeretik, mint amilyent leírtál, azokkal akik nem sikeresek és nem tudnak sem udvarolni sem várni, ezért inkább futnak valami lotyó után.
8/8 anonim válasza:
Miért ilyenek a csajok?
Siránkoznak, hogy nincs normális fiú és amikor találnak egy olyat, aki vár rájuk és udvarol stb., akkor inkább keresnek egy olyan pasit, akinek egyből befekszenek az ágyába.
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!