Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nagyon bejönnek az 'anime'-s pasik?
Figyelt kérdés
Sokkal jobban erzem magam amikor valaki olyannal beszelgethetek aki szereti az anime-ket. Az a baj, hogy keveset ismerek :S viszont egyedul nagyon nem szeretnek elmenni con-ra :) szerintem nagyon cukik a kicsit felenkebb sracok :) de igazabol szerintem ha valakivel csak ugy lehet beszelgetni akarmirol mar az is jo :)2015. okt. 11. 22:50
1/11 anonim válasza:
én szeretem az animét meg a japán kultúrát, ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan :) 22/f
2/11 anonim válasza:
Na figyi... van egy nagyon jó haverom, aki iszonyat nagy Anime fan :D Ha gondolod... bemutathatlak neki :D
3/11 anonim válasza:
nézhetnénk együtt dragon ballt ^.^
4/11 anonim válasza:
Az animés lányok meg cukik :) legalábbis némelyik 16F
5/11 anonim válasza:
1# Dávidva!Húzz már el a pics@ba!:)
8/11 anonim válasza:
en megyek conra harom ismerosommel 2lany 2fiu ha akarsz johetsz velunk😁
9/11 anonim válasza:
Tartsd nyitva a szemed, hidd el, sokkal több animés van, mint ahányra gondolsz :D
11.-ben mentem cosplayelni conra és mikor felkerültek a képek a netre, akkor derült ki, hogy kapásból 4 animés volt az osztályomba :D
Amúgy legelső conomra egyedül mentem és sikerült sorbaállás közben becsatlakoznom egy tök jófej brigádba, szóval annyira az se para, ha az ember egyedül megy (azóta velük járok)
10/11 Firedoom válasza:
Miert lenne gaz, ha az azonos erdeklodesu pasik jonnek be? :P
Es ahogy mondtak: Nem vagyunk olyan kevesen. Csak az osztályból 7fiut ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!