Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha nagyon bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nagyon bejönnek az 'anime'-s pasik?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban erzem magam amikor valaki olyannal beszelgethetek aki szereti az anime-ket. Az a baj, hogy keveset ismerek :S viszont egyedul nagyon nem szeretnek elmenni con-ra :) szerintem nagyon cukik a kicsit felenkebb sracok :) de igazabol szerintem ha valakivel csak ugy lehet beszelgetni akarmirol mar az is jo :)
2015. okt. 11. 22:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
én szeretem az animét meg a japán kultúrát, ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan :) 22/f
2015. okt. 11. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Na figyi... van egy nagyon jó haverom, aki iszonyat nagy Anime fan :D Ha gondolod... bemutathatlak neki :D
2015. okt. 11. 22:55
 3/11 anonim ***** válasza:
nézhetnénk együtt dragon ballt ^.^
2015. okt. 11. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Az animés lányok meg cukik :) legalábbis némelyik 16F
2015. okt. 11. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
1# Dávidva!Húzz már el a pics@ba!:)
2015. okt. 12. 07:22
 6/11 anonim ***** válasza:
*Dávidka xd
2015. okt. 12. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Szoktál cosplay-elni?
2015. okt. 12. 08:17
 8/11 anonim válasza:
en megyek conra harom ismerosommel 2lany 2fiu ha akarsz johetsz velunk😁
2015. okt. 12. 08:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Tartsd nyitva a szemed, hidd el, sokkal több animés van, mint ahányra gondolsz :D

11.-ben mentem cosplayelni conra és mikor felkerültek a képek a netre, akkor derült ki, hogy kapásból 4 animés volt az osztályomba :D

Amúgy legelső conomra egyedül mentem és sikerült sorbaállás közben becsatlakoznom egy tök jófej brigádba, szóval annyira az se para, ha az ember egyedül megy (azóta velük járok)

2015. okt. 12. 10:12
 10/11 Firedoom ***** válasza:

Miert lenne gaz, ha az azonos erdeklodesu pasik jonnek be? :P

Es ahogy mondtak: Nem vagyunk olyan kevesen. Csak az osztályból 7fiut ismerek.

2015. okt. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!