Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ellenkező nemű korombelivel?
Figyelt kérdés
Ha egy ellenkező nemű korombelivel összenézek de ő hamar elnéz az mit jelent? Zavarba hoztam,tetszek neki?
Fiúk,lányok véleménye jöhet.
2015. okt. 12. 16:39
1/4 anonim válasza:
-vagy az, hogy fél sokáig bámulni, mivel tetszel neki (ha ezt sűrűn teszi akkor bejössz neki, csak félénk)
-vagy csak felmért téged, de ettől még nem tetszel neki, mivel elordította más irányba a tekintetét.(azért nézett el hamar, mivel nem akarja, hogy azt hidd bejössz neki)
2/4 anonim válasza:
Csak zavarbahoztad. Ennyitől nem lehet eldönteni,hogy tettszel-e neki.De szerintem csak simán kellemetlen a szemkontaktus.
3/4 anonim válasza:
ja azt jelenti az birja tovább a szemkontaktust aki magabiztosabb
4/4 A kérdező kommentje:
Elég magabiztos emberkéről van szó:)
És inkább én vagyok olyan aki hamar feladja és elnéz máshova.Van,hogy messziről egymásra nézünk de ha közelemben van rám se néz. Csak ez a zavarba hoztam vagy ennyire ronda vagyok?:D
2015. okt. 12. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!