Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tenni?
Sziasztok! Van egy lány barátom aki a suliba jár. 2 hete találkoztunk úgy először, hogy nem csak összefutottunk hanem megbeszélt találkozó volt. Nagyon megszerettem és érdekelt a lány, mindig találkozni akartam vele. Tegnap viszont este megint találkoztunk és ittunk. Ölelésekből, átlagos puszikból smárolások lettek..kb 15-20x történt meg.
Akkor nagyon jó volt..de csomót gondolkoztam rajta és már nem érdekel. Nem hiányzik, nem akarom többször. Ha találkozom vele az is olyan semmilyen lesz.
Mondd el neki őszintén, hogy már nem érdekel, és nem szeretnél tőle semmit.
De nem árt, ha te is helyreteszed magadban a dolgokat, hogy tényleg nem érdekel e vagy csak összezavarodtál..
Ha tényleg nem szeretnél már tőle semmit, akkor mindenképpen mondd el neki, tisztázzátok ezt az egészet, semmiképp ne áltasd azzal, hogy esetleg még lehet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!