Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány mindig én írok rá, én keresem. El mondtam hogy milyen jól néz ki, meg hogy járjunk, tetszik de ő csak egy "sírok a röhögéstől" smileyt küldött, meg hogy haggyam őt. De kezdek érezni iránta valamit . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amúgy nagyon kedves,jófej meg szép..de szerintem azt hiszi hogy hazudok neki...😒és ezért reagálhat így,nem?😳Szerintetek van esélyem nála vagy semmi?2015. okt. 6. 00:58
1/9 anonim válasza:
En ha ilyet irok egy fiunak tuti hogy azt jelzem hogy nem, tehat szerintem nincs sok eselyed:(
2/9 A kérdező kommentje:
Értem...:/
2015. okt. 6. 01:33
3/9 anonim válasza:
sajnos ez kuka, de fel a fejjel van még lány
4/9 anonim válasza:
Most már én is sírva röhögök. Balkukac. :)
Ökör 1.: Mindig te keresed, csak szánalmat keltesz.
Ökör 2.: Tetézed a bajt, még benyögöd, hogy tetszik.
Ökör 3.: Még járjatok is...
Megaökör: Mindezt írva, gondolom a Facebook-on.
A sírva röhögős smiley egy nagyon visszafogott reakció volt. :D
5/9 anonim válasza:
Tényleg neten írtad le,hogy tetszik neked? Grautlálok :)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen facen..miért, gáz?Nem hazudtam neki.
2015. okt. 6. 14:32
7/9 anonim válasza:
A szmájlinál tényleg nem fogtad föl, hogy esetleg rohadtul nem érdekled? :D
8/9 anonim válasza:
Velem is ez tötént. Csak nem rólam van szó???
9/9 anonim válasza:
sajnos sok csajt átver a hím egyedek tömkelege, és ebből tulva mindig utána mindenkitől félnek szegény lánykák, mert azt hiszik minden csávó hazudik, és igí fel se fogja hogy te Nem Hazudsz Neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!