Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem,de ő még nem tudja.Egyszer beszégetünk,hogy vannak-e neki problémái és azt mondta,hogy az a problémája,hogy van neki az osztályában egy fiú aki tetszik neki,de nem meri elmodani neki.Én nekem pont a lány tetszik és már egyre bizonytalan vagyok az egészben.Nem vagyunk mi osztálytársak hanem külön középiskolába járunk.Én 16/F Ő 16/F Mit tegyek most?2015. okt. 3. 13:38
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam Én 16/F Ő 16/L
2015. okt. 3. 13:41
2/6 A kérdező kommentje:
És sok közös van bennünk.
2015. okt. 3. 13:42
3/6 anonim válasza:
Közeledj hozzá finoman és akkor hátha összebarátkoztok, utána meg lehet komolyabb kapcsolat is. Írj neki a facebookon .
4/6 anonim válasza:
"Bocsi elírtam Én 16/F Ő 16/L"
Persze, L, mostmár mindegy...........:DD
Amúgy nyugodtan udvarolj a srácnak, akarom mondani a lánynak......semmi nincs veszve. Nincs barátja, attól, hogy tetszik neki egy srác, még lehet esélyed.
5/6 A kérdező kommentje:
Szoktam beszélgetni facebookon már ott tartunk,hogy találkozást beszéljünk meg.Egyszer egy találkozót beszéltünk egy esős napon és azt mondta,hogy azért nem jött el mert nem akarta,hogy elázak,de én akkor is elmentem és ezen meg is lepődöt és azt mondta,hogy nem hitte volna,hogy elmegyek és aranyos vagyok,hogy még a nagy esőben is elmetnem.
2015. okt. 3. 13:54
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.Azért írtam el mert gyorsan gépelek és nem szoktam mindig figyelni azt a szöveget amit éppen írok.
2015. okt. 3. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!