Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy lassan 5 hónapja baràtom van akmirôl anyàm tud de apàm nem..roma szàrmazàsù 15 èves làny vagyok ès ennyi idôsen ugyebàr nem lett volna szabad össze jönnöm azzal a fiùval akivel együtt vagyok..1 hètencsak 1x tudunk talàlkozni mert ha kideül hogy van valakim apàm le kurvàz, kitagad a csalàdbòl, lehord mindennek ès az is valószìnû hogy nem csak szavakkal bàntana. Mikor össze jöttem a baràtommal nem gondplkoztam ezen hogy mi lesz ha kiderül vagy ilyesmi csak arra tudtam gondolni hogy szeret ès èn is szeretem tiszta szìvbôl ôt. 1 hèten 1x jàrok el itthonròl de apàm szemèt màr az is szùrja max 4 òràra szoktam itthonrol elmenni ès az utòbbi pàr hètben nehezen akar elengedni..egyre inkàbb tartok attòl hogy sejt valamit hogy van baràtom..vele most külön suliba fogunk jàrni èn közèpsuliba ô mèg marad fèl èvet àltalànosban mert meg buktattàk..a talàlkozàsokat nem tudom hogy hogyan fogjuk megoldani ha apàm nem enged el..a szakìtàst nehezenn dolgoznàm fel de egy idô utàn nem lesz èrtelme annak hogy 2 hetente ( vagy mèg ugy se) talàlkozunk...ti mit tennètek a helyemben..szakìtanàtok...?

Elnèzèst a hosszù beszàmolòèrt ès mert elèggè èrtelmetlenül fogalmaztam..

2015. aug. 25. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzetben vagy... sajnálom, hogy édesapád így viselkedik. 15 évesen már természetesnek kéne lennie, hogy egy lánynak lehet barátja, és hogy kijárkál találkozni másokkal.

Ha apáddal sehogy nem tudnád megbeszélni (anyukáddal együtt kéne elmondanotok), akkor nehéz dolgod lesz...

2015. aug. 25. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors vàlaszt!! Anyàmmal sem lehet ezt megbeszèlni mert ô csak azt hajtja hogy hogyha apàd megtudja akkor a fejeddel fizetsz..èn csak azt nem èrtem hogy hogyha sejti akkor mièrt nem ül le velem megbeszèlni a dolgokat..ès hogy mèrt ennyire kiakasztò ha baràtom van mikr màr 1-2 làny unokatesòmnak ilyenkor màr gyereke volt meg terhes volt èpp a következôvel..

Tènyleg elnèzèst az èrtelmetlen fogalmazàsèrt csak ideges vagyok...

2015. aug. 25. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Bukott és még roma is. Ennél lejjebb is tudod adni az igényeket?

Apád viselkedése nem normális....

Én a helyedben szakítanék,vagy inkább össze sem jöttem volna vele...

2015. aug. 25. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintemte fèlre olvastad :D èn vagyok roma szàrmazàsù ès ô bukott...ràd szerintem senki nem kívàncsi..megèrtem hogy nem szereted a cigànyokat..èn sem hidd el pedig az vagyok rèszben :D
2015. aug. 26. 06:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Van egy dolog ami miatt nemszeretem a cigányokat, de ezt most hagyjuk. Lényeg, hogy tudom milyenek. Nagyon sajnállak, de ha nemszeretnél verést akkor szakíts. Azt is megteheted, hogy elmagyarázod apádnak, hogy szereted azt a fiút, bár nemtudom hogyan hatna rá. Ráadásul anyád sem támogat. Igazán sajnállak...:(
2015. aug. 26. 08:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem a cigányokat hiába vagyok az. Várok pár hetet hogy mi lesz. .Talán csillapodnak a kedélyek
2015. aug. 26. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Drukkolok;)
2015. aug. 26. 21:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Hàt szakítàs lett a dolgokbòl..
2015. aug. 28. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!