Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Nem igazán tudtam, hogy hova írjam, de a korom miatt talán ez lett a legideálisabb.
A Párommal 6 napja szeretkeztünk, ám ő nem védekezett, én mondtam, hogy tegye, de nem. Végül nem bennem ment el, hanem rám, eléggé kiborultam, hogy miért tette. Előváladékot nem szokott termelni a barátom, de én nagyon aggódtam(aggódom). Vasárnap kellett volna megjönnie, tehát már 2 napja késik. Alapjáraton lehet, hogy még a korom miatt nem állt be rendesen, de baromira félek. Az alhasam szokott görcsölni, az egyik mellem megnőtt, és kicsit érzékenyebbek is. Ez a menstruáció tünetei, vagy a terhesség is szóba jöhet?
Nem csak erre vagyok kíváncsi, egyszerűen emiatt nagyon nagyot csalódtam a Páromban, hogy így cselekedett... Vagy csak én reagálom túl a dolgot? Majd később túl teszem rajta magam?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és nem, nem tud érdekelni, hogy megérdemelnénk a babát, mert felelőtlenek voltunk.
El kellett volna menni esemeny utani tablettaert,de 6 nap mulva ez sajnos mar keso:( Szerezz minel hamarabb terhessegi tesztet,de probalj meg megnyugodni. Tudom,hogy nehez,de a stressztol is keshet a menstruacio. Raersz akkor gorcsolni,ha kiderul,hogy gaz van. Szoritok!
Egyebkent nem reagalod tul,bar en bele sem mentem volna a dologba,ha nem huz gumit.
6 nap az sok ido, sztem abortusz ha nem akartok gyereket.
"nagyon nagyot csalódtam a Páromban, hogy így cselekedett" nem csak a kedves Parod (nagy P-vel, de minek) aki felelotlen, buta, gyerekes... volt, te is ott voltal, nem ellenkeztel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!