Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, akivel szakítottunk, de pár év után úgy alakult, hogy megint beszélgető viszonyba kerültünk. Én még mindig szeretem, és ő ezt nagyon jól tudja. Viszont nem bírja ki ő sem, hogy ne legyünk jóban. De azt mondta, szeretné megtartani a BARÁTSÁGOT köztünk. Én viszont nem bírnám ki nélküle, ezért nehezen, de csak barátok vagyunk.
2015. máj. 31. 09:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha te is akarod ès ő is akkor legyen megint love story :) ha pedig nem akkor szerintem ne anyira legyetek joban mert ebböl csak bonyolodás lesz, vagyis legyetek jóban de ne legyetek anyira közel egymáshoz.
2015. máj. 31. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!