Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szeretek egy srácot. Régen jóban voltunk, már eltávolodtunk, akkor jöttem össze barátommal. Nem tudom ez-e a baja vagy csak szimplán megunt. Alig beszélünk már, keveset, bénácskát. Nem találkozunk, ha valami érzelmi témáról lenne szó csak terel, mondjuk nekem nem megy az olyasmi. Kb egy számsorban közöltem vele h érdekel. Azon gondolkozom elmondom neki profánabbul is, ami bár nem az én stílusom hátha felfogja, csak attól félek h azután még keveset és bénácskát se beszélgetnénk és csak úgy awkward lenne.
2015. aug. 20. 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha akarsz tole valamit, mondd meg neki, siman lehet, higy nem vágja a celzasaidat. Ha meg nem jon ossze, akkor legalabb megprobaltad.
2015. aug. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!