Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, egy idő utan 'megszokjatok' a látványt, hogy cica gatyában láttok egy lányt? ( a felso nem takarja a feneket)
Vagy akar több honap utan is imadjatok nézni, ha elottetek megy el a lany?
Edzésre járok cica gatyába es nem tudom, hogy a fiukat mennyire 'hozza lazba'/érdekli, amikor előttük megyek el :D
Olyankor mindig olyan hulyen erzem magam :D
Neeem, félreértesz, nem ezért járok cica gatyában :)
Csak szimplán nem találtunk normális nadrágot tesire , edzésre meg mar végképp nem :D
Es csak ezért van rajtam cica gatya :)
3.: .....-.-
4.: ezt inkabb kihagyom :D
1,5 órás edzés, nagyon sok futas ( kosárlabda) es egy általában meleg terem :D
Spagettipantos toppot szoktam felvenni hozza, ami annyira nem hosszú, ( hogy takarja a fenekemet) de igy is megsulok :D
Es hosszabb toppom nincs :/
Tesin is csak azért vagyok pólóban, mert kötelező a sulis pólót felvenni ( kb 2x beleferek :'D, szoval ha nem muszáj nem veszem fel :D )
Az picit hosszabb, de nem sokkal
12/L : hat jo... :'D. En 12 evesen ( ami csak 3 eve volt :D ) nem azon gondolkodtam, hogy vajon a fiuk nézik-e a fenekemet :D
Es a fiúknak se az volt az elfoglaltsaguk, hogy utogessek a lanyok feneket....
Es gondolom ez a 'pofon' olyan szintű, hogy csak épphogy meglegyinted, de nem gondolod komyolan....
Ha nekem egy srac racsapna csak ugy random a fenekemre akkor nem csak meglegyintenem, tanulja meg, hogy mit szabad es mit nem
De gondolom te/ti az oszt.tarsaiddal meg élvezitek....
Nálunk most, 15-16 evesen nem ilyenek a fiuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!