Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, egy idő utan 'megszokjat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, egy idő utan 'megszokjatok' a látványt, hogy cica gatyában láttok egy lányt? ( a felso nem takarja a feneket)

Figyelt kérdés

Vagy akar több honap utan is imadjatok nézni, ha elottetek megy el a lany?

Edzésre járok cica gatyába es nem tudom, hogy a fiukat mennyire 'hozza lazba'/érdekli, amikor előttük megyek el :D

Olyankor mindig olyan hulyen erzem magam :D

2015. okt. 4. 21:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát ha ezért jársz cicagatyában, az rég rossz. Nem kell már 15 évesen ri.bancnak lenni....ne tedd magad, mert tuti nem áll jól :)
2015. okt. 4. 21:05
 2/19 A kérdező kommentje:

Neeem, félreértesz, nem ezért járok cica gatyában :)

Csak szimplán nem találtunk normális nadrágot tesire , edzésre meg mar végképp nem :D

Es csak ezért van rajtam cica gatya :)

2015. okt. 4. 21:07
 3/19 anonim válasza:
41%
Én szinte CSAK cica cicanadrágba járok (12L)nem vagyok r@bi!És előszeretettel nézegetik😂Tapasztalat
2015. okt. 4. 21:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj cica jelmezben. Az a tuti. ;)
2015. okt. 4. 21:17
 5/19 A kérdező kommentje:

3.: .....-.-

4.: ezt inkabb kihagyom :D

2015. okt. 4. 21:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha nem ezért jársz cicanadrágban, akkor miért nem veszel hozzá hosszú felsőt, ami takarja?
2015. okt. 4. 21:21
 7/19 anonim válasza:
Am. egy kicsit félre írtam😦Én ezt szeretem hordani és nálunk az osztályban mindenki a fiúk nézigetik és fogdossák persze csak határig nem durván ezt úgy értem ráütnek.De kapnak 1pofont aztán ennyi☺
2015. okt. 4. 21:28
 8/19 A kérdező kommentje:

1,5 órás edzés, nagyon sok futas ( kosárlabda) es egy általában meleg terem :D

Spagettipantos toppot szoktam felvenni hozza, ami annyira nem hosszú, ( hogy takarja a fenekemet) de igy is megsulok :D

Es hosszabb toppom nincs :/

Tesin is csak azért vagyok pólóban, mert kötelező a sulis pólót felvenni ( kb 2x beleferek :'D, szoval ha nem muszáj nem veszem fel :D )

Az picit hosszabb, de nem sokkal

2015. okt. 4. 21:28
 9/19 anonim ***** válasza:
milyen edzésre jársz? attól is függ, hogy mennyire akadnak rád
2015. okt. 4. 21:30
 10/19 A kérdező kommentje:

12/L : hat jo... :'D. En 12 evesen ( ami csak 3 eve volt :D ) nem azon gondolkodtam, hogy vajon a fiuk nézik-e a fenekemet :D

Es a fiúknak se az volt az elfoglaltsaguk, hogy utogessek a lanyok feneket....

Es gondolom ez a 'pofon' olyan szintű, hogy csak épphogy meglegyinted, de nem gondolod komyolan....

Ha nekem egy srac racsapna csak ugy random a fenekemre akkor nem csak meglegyintenem, tanulja meg, hogy mit szabad es mit nem

De gondolom te/ti az oszt.tarsaiddal meg élvezitek....

Nálunk most, 15-16 evesen nem ilyenek a fiuk....

2015. okt. 4. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!