Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/21 anonim válasza:
Nem birok rendes valaszt adni :D rohogogorcs :DDDDDDD
2/21 A kérdező kommentje:
legalább megpróbáltad:D
2015. júl. 28. 01:18
3/21 anonim válasza:
Velemenyem szerint az oleles nagyon fontos. Imadom ha megolelnek olyan jo erzes :) Olelesnel fontos hogy ne legyen nagy magassagkulonbseg szoval ha valaki 20 centivel magasabb az mar kicsit hogyismondjam erted :D Viszont barmit megtennek erte es biztos vagyok abban hogy az o olelese a legjobb (es egyeb dolgok is :D ). Ha most is lenne velem es atolelhetnem iszonyat jo erzes lenne. Nagyon nagyon szeretem <3
4/21 A kérdező kommentje:
hmm köszönöm a válaszodat kettes :D és megkérdezhetem hogy szereted mikor a fiú kezdeményezi az ölelést vagy szereted te irányítani a folyamatot? :D
2015. júl. 28. 01:45
5/21 A kérdező kommentje:
biztos szeret téged az a fiú akire gondoltál <3
2015. júl. 28. 01:46
6/21 anonim válasza:
Mind a kettot szeretem :) Jobb ha o kezdemenyezi mert az aranyos de mivel keptelen vagyok csak egy olelest adni altalaban en kezdemenyezek :D . De teljes mindegy csak vele legyen<3
7/21 A kérdező kommentje:
értelek:) irigylem azt a srácot :/ bárcsak én ismernék ilyen aranyos lányt <3
2015. júl. 28. 01:51
8/21 anonim válasza:
Kicsit nagy az egoja de en igy szeretem<3
Aranyos vagy, a baratnod egy nagyon szerencses lany lesz :)
9/21 A kérdező kommentje:
remélem is hogy meglesz :D köszönöm a biztató szavakat kedves gyakoris válaszadó :D sok sikert a pasidhoz <3
2015. júl. 28. 02:00
10/21 anonim válasza:
Nekem is nagyon fontos az ölelés. Családban is, baráti ölelés is, és a szerelmes ölelés is.
Nekem fontos, hogy kifejezzem az érzelmeimet így is, és hogy felém is kifejezzék.
Meg az ölelés valahogy olyan jó energiát ad, megnyugtat, jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!