Mit gondoltok az ölelésről?
Sokat lehet leszűrni belőle? A hossza, az erőssége, bármi.:)
Vagy, hogy éppen hol érint meg úgymond a másik fél. Természetesen különböző neműek esetén kérdezem ezt az adott szituációt.:)
Normális, értelmes válaszokra lennék kíváncsi!:)
Szerintem egy ölélés is tud olyan bensőséges lenni mint egy csók!
Én nagyon szeretem ha megölelnek:)
Ha a testbeszédet nézzük, akkor a csípők távolsága a fontos, illetve, hogy a lábak hogy állnak, pl férfi láb női láb férfi láb női láb, vagy férfi női női férfi, vagy össze sem érnek...
olvass utána ezek mind "jelek" :)
Beteg dolog ha mindig ölésnek olvasom az ölelést :D?
Na de nyilván más egy szerelmes és egy barát ölelés két különböző nemű ember között is. De azért az ilyen hossz meg erősség külön-külön szerintem ne menjünk bele.
Az ölelés az nagyon szép dolog, érzelmes főleg ha fiú lány közt történik. A legjobb a hosszadalmas ölelés nem a rövid baráti.
A hosszú ölelés az érzékibb szenvedélyesebb és a magam fajta szeretethiányos emberek már ennek is örülnek mert szeretetet ad egymásnak a két fél.
Számomra egy ölelés nagyon fontos dolog a szeretetben ha azt vesszük.
Sokan örülnének egy ölelésnek egy ellenkező neműtől. Bevallom én is szeretethiányom van :S
De egyszer szerencsére megvoltak rá a lehetőségek akkor egy ideig jól éreztem magam pedig ennél több nem történt köztünk sajnos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!