Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, egy idő utan 'megszokjatok' a látványt, hogy cica gatyában láttok egy lányt? ( a felso nem takarja a feneket)
Vagy akar több honap utan is imadjatok nézni, ha elottetek megy el a lany?
Edzésre járok cica gatyába es nem tudom, hogy a fiukat mennyire 'hozza lazba'/érdekli, amikor előttük megyek el :D
Olyankor mindig olyan hulyen erzem magam :D
Kosarlabda
Hogy erted, hogy mennyire akadnak rám? :D
Es meg 1 kiegészítés az előző kommentemhez:
Es valószínűleg a 15-16 eves fiuk mar jobban vágynak arra, hogy egy lany feneket fogjak/csapják meg, mint a kis töpszli 12 évesek :D
Koszi a választ :)
Amúgy nem azzal van a bajom, hogy néznek ( ha néznek :D ) vagyhat olyan furán erzem magam olyankor, ha előttük megyek ( nem direkt, mielőtt valaki ebbe is belekötne :P ) vagy ha több fiu elott kell elmennem, akkor olyan eroltetettnek erzem azt, ahogy megyek :D
Ez kívülről amúgy lehet nem látszik, de ettol "felek", hoy ezt látják :D
Próbálunk nem foglalkozni vele, a tanárnőnk szerint is érdemes rájuk hagyni, mert kiskorban ez udvarlás...
12L voltam
Igen, hallottam ;D
Csak azt nem szeretem es a szára alul is vastagabb, mint a cicagatyae ( cipő miatt mondom)
Én szinte CSAK cica cicanadrágba járok (12L)nem vagyok r@bi!És előszeretettel nézegetik😂Tapasztalat
XDDDD Ugyan "csak" negy ev van koztunk de nekem ennyi idosen mint te eszembe nem jutott volna cicanadragot venni :D es draga mit neznek egy 12evesen eloszeretettel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!