Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-13 éves csajok, szeretnének fiút vagy elvagytok a barbival még?
Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 14:25
31/39 anonim válasza:
A barbit már úgy érzem kinőttem, de fiút még nem akarok. Ráér :D
32/39 anonim válasza:
ha valamelyik lany szeretne pasit, akkor ismerkedhetunk. 17/f
33/39 anonim válasza:
Mar rég a fiúk érdekelnek. Mindenki azt hiszi hogy ebben a korban még kicsik vagyunk ehhez, de bőven nem😂😂👑✌ valami cuki fiú irhatna 💗🙈🙈😘 12/L
34/39 anonim válasza:
Én 13 évesen még barbieztam az akkor 8 éves húgommal. Most 11 éves, és ha egy két év múlva olyan olcsó kis liba lenne aki neten írogat olyat hogy "egy cuki fiú rámírhatna" lenyomnám a torkán igényesen a barbebabákat :) Legyen gyerekkora könyörgöm. Menjen játszon, sportoljon, olvasson, szórakozzon, kockuljon, a haerjaival bandázzon ne ilyen f@**zságokkal foglalkozzon az isten szerelmére.
35/39 anonim válasza:
Akkor nekem meg írhatna egy cuki 13 éves csaj ^^
36/39 anonim válasza:
Én 17 vagyok de szeretek barbizni :/
37/39 anonim válasza:
Húgommal néha barbizok :) de egyébként érdekelnek a fiúk, ha minden jól megy hamarosan összejövünk a sráccal aki tetszik nekem:))))
39/39 anonim válasza:
Nekem is írjatok csajok :P 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!