Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-13 éves csajok, szeretnének fiút vagy elvagytok a barbival még?
Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 14:25
21/39 anonim válasza:
13 évesen volt az első fiúm, de ismerek olyat is, aki már 14 (igen, nem nagy a különbség, de azért egy év sem semmi :D) és csodálatosan elvan a barbival. Szóval ez emberfüggő. 14/L
22/39 anonim válasza:
A barbitól és a játékoktól én speciál már elszakadtam, de most egyenlőre nem akarok ,,járni" senkivel. Már ha 13 évesen egy ilyen kis gyerek szerelmet lehet járásnak hívni. :D
24/39 anonim válasza:
A nagy részét már érdeklik a fiúk. De ez az érettségtől függ, vannak lányok, akik még ilyen korban fejletlenebbek, mint kortársaik, de vannak olyanok, akik mint külsőleg, mint belsőleg úgy néznek ki mint a 18évesek.
26/39 anonim válasza:
Engem 13 éves koromban egyik sem érdekelt még/már.
27/39 anonim válasza:
hat ha ilyen talpra esettlen vagy hogy itt kerdezed meg es nem a szemebe akkor inkabb hagyd egy masik fiunak
28/39 anonim válasza:
12 vagyok es nagyon szeretnek pasit es az osztalyba kb minden lany
29/39 anonim válasza:
Uristen milyen vilag lesz ez ha a mostani tinik felnônek... Tisztelet a kivetelnek... Szanalmas... Divatbol majmoljak egymast mert rakenyszeritik hogy nincs pasid uh de szanalmas... Azok a szanalmasok akik 18 eves letukre mar vagy 50 kapcsolatuk volt vagy tobb...
30/39 anonim válasza:
14 vagyok,de sose babáztam inkább mentem kisautózni.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!