Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyannal, akibe nem vagytok szerelmesek -ő belétek igen-, de nagyon jól elvagytok, a humorotok is hasonló, stb? 19/l
Nem tudom mennyi ideje fűz, de én még várnék vele egy csöppet. Lehet, hogy később beleszeretsz. Ne add magad könnyen (de elérhetetlen se legyél) :D
Én lelkiismeretem nem engedné. Végső esetben (ha a döntés elé állítana) tisztáznám vele, őszintén a dolgot..
Ha szerelmes belém, de èn belé nem akkor nem kezdenék vele..
Neki sem lenne jó ha úgy vagyok vele hogy semmit nem érzek iránta..
Valahogy úgy vagyok vele,mint az első.
Ha nem,akkor meg tudnám magam annyira befolyásolni,de lehet,hogy többet nem kéne.
7 évig voltam együtt egy lánnyal, aki nem volt belém szerelmes. Kidobott hét év volt. Mindig hiányzott belőle a lelkesedés, mindig azt éreztem, hogy csak megtűr... Hiába vártam, nem jobb lett, hanem egyre rosszabb. Rengeteget ártott ez a kapcsolat, és sajnos én is csak későn fogtam fel, hogy csak velem van, de nem ez nem szerelem a részéről.
Ezt senkivel se akarhatod eljátszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!