Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek szerintetek? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek? 17/L

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit csak látásból ismerek. Nem köszönünk egymásnak, soha nem beszéltem még vele, de bejön, szerintem nagyon aranyosnak tűnik. Facebookon viszont ismerősök vagyunk. Arra gondoltam, hogy felkérném, hogy táncoljon velem a szalagavatómon. Szerintetek nagyon hülye ötlet? Barátnőm szerint úgysem vállalná el, mert nem is ismer.. Kérlek, segítségetek!

2015. szept. 30. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira tetszik akkor írj rá.Amúgy meg ez az ötlet nem is rossz.Bár nem tudom milyen a srác személyiségileg , de egy táncot nem szokott általában senki sem elutasítani.Tegyél egy próbát !!
2015. szept. 30. 18:03
 2/7 anonim válasza:
szolítsd le, de sztem meg ne kerdezd meg errol, majd csak akk, ha mar egy par napja vagy hete beszeltek
2015. szept. 30. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg lessz ami lessz
2015. szept. 30. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Óó :) Mi is így jöttünk össze már lassan 2 évvel ezelőtt, nekem nagyon jó döntés volt. :) Táncra nem tudott jönni, de pár nappal később elhívott randira. :) Igaz ismertük egymást előtte, egy évvel azelőtt találkoztunk egy bulin és sokat beszélgettünk, de azután semmi. Emlékezett rám szerencsére. :D Szóval én bátorítalak téged is, hátha olyan szép történet lesz a vége, mint a miénk. :) 19L
2015. szept. 30. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

A face-n ismerős, de nem köszöntök!

Nem akarok ezen a földön élni! ááááááááááááááááááááááááá

2015. szept. 30. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Küldj egész alakos meztelen képet a fészen! Ha jó csaj vagy, köszönni fog. :)
2015. okt. 1. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:
beszélj vele abból minden kiderül
2016. jan. 1. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!