Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem tudom megkedvelni a párom anyját?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, és jó köztünk a harmónia. Egyetlen problémánk van, az pedig az anyja. Ezzel nem is volt komolyabb baj, viszont most hogy ha minden jól megy néhány hónap múlva összeköltözünk, és a helyzet ezt nem nagyon engedi.

Ő A férfinak tekinti a páromat az életében, és a legkisebb problémája miatt is páromat keresi.

Barátom már külön költözött, egyedül él. Az anyjának, és nekem is van kulcsom a lakáshoz. Egy teljes évig kellett az anyjának könyörögni, hogy vigye el a cuccait, mert én sehová nem tudtam pakolni, és az állandó cipekedés kellemetlenné vált. Emellett az anyja random feljárkál olyan indokokkal hogy fent hagyott ezt meg azt, úgy is hogy én itt vagyok, és előtte nem is szól, amikor erre külön kértük. Nagyon kellemetlenül érzem magam így páromnál, nem tudok itt nyugton meglenni mert folyamatosan érzem az anyja jelenlétét. Az utóbbi időben nem jött fel, de ígyis nagyon kellemetlen a helyzet, viszont egyben kényes téma is. Szerintetek mit tehetnék hogy ez javuljon? Páromnak eddig nem mertem elmondani ezt ilyen konkrétan, de tudja hogy az anyjával nem vagyunk puszi pajtások, és soha nem is leszünk azok. Az összes veszekedésünk szinte csak miatta volt, ezért vagyok emiatt ilyen óvatos, mert nagyon nehéz ez így.

jan. 1. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megkérni határozottan, ha ez nem használ zárcsere
jan. 1. 17:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már többször is megkértük, az utóbbi nem is volt olyan kedves, és még ígyis ez van:(
jan. 1. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor marad a b-terv
jan. 1. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát valószínű sok bosszuságot fog okozni az ilyen anyós. Ezek nem változnak, az idegeire mennek mindenkinek
jan. 1. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a zárcsere ugrott be, mint lehetséges megoldás. Ha tényleg nincs más, akkor marad ez.
jan. 1. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy zarcsere? bekoltozott az anyos emeletes hazaba. Az anyos az emeleten lakott. Mivel igy kenyelmesebb, az anyost lekuldte a foldszintre, de az meg neha felmegy mert fenn hagyott ezt azt. Ezek utan hol csereljen zarat,a bejarati ajton, hogy az egesz hazbol zarja ki a tulajdonost, vagy epitsen ajtot az emeletre es oda tegyen zarat.Az nem zarcsere.

A zarcsere csak a tulajdonos, az anyos lehetosege, de o bekesen lekoltozott es szeretne bekeben elni a sajat hazaban.

jan. 1. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os te ezeket hol olvastad? Nem az anyósnál laknak, szó sem volt semmi ilyenről.
jan. 1. 18:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy beszéljek erről párommal, mert nagyon kényes a téma és túl sok volt már ebből a veszekedés, ezért vagyok tanácstalan
jan. 1. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:

vagy most beszélsz vele vagy a kapcsolat is rámehet...

zárcsere és a párod leszakítása anyjáról

jan. 1. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Amiben a pasid lakik az milyen szitu? Szülei tulajdona és oda költözött vagy saját? Mert akkor sehogy, ez az ő területük.

Ha albérlet akkor ultimátumot adni. "Béla, szerintem nem egészséges az, hogy édesanyád így a nyakunkra jár és vannak itt cuccai. Nekem kellemetlen a tudat, hogy bármikor megjelenhet. Szeretném, ha találnál erre megoldást. Az alábbiakat tudom javasolni, de ha van más ötleted nyitott vagyok rá. 1. Beszéld át vele, hogy a kulcsot vészhelyzet esetére kapta, nem pedig meglepetés látogatásra. 2. Ha ez nem válik be kérd vissza tőle a kulcsot. 3. Amennyiben nem változtat a hozzáállásán cseréljünk zárat. Ha van más ötleted szívesen meghallgatlak. Szeretlek, de nekem szükségem van arra, hogy ha veled élek azzal a tudattal tudjam itt hagyni a lakásban az értékeimet, hogy tudom nem járkál itt olyan személy, akit nem szeretnék hogy lásson bizonyos dolgokat (szárítón a tangám és társai)."

Ez full asszertív, nyitott, vannak benne opciók és semennyire nem bántó.

Ha ezen mégis besértődik akkor nem a zárat kell lecserélni, hanem a pasit.

jan. 1. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!