Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves fiú vagyok, már két...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gnov kérdése:

14 éves fiú vagyok, már két éve ismerek egy lányt akivel eddig csak barátok voltunk most elkezdtem megkedvelni. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
2 éve ismerem és nagyon jól elvoltunk de most nekem nagyon megtetszett, mondhatni beleszerettem, kölcsönös az érzés, de a lány fél h elveszti a legjobb barátját ezzel (engem) de én meg csak rá tudok most gondolni. Mit tegyek? Felejtsem el ezt az ötletett vagy tegyek meg mindent érte? Van remény h benne lenne?

2016. jan. 27. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
14 éves vagy, még nagyon fiatal. Szerintem kár lenne elpazarolj egy nagyon jó barátságot, hiszen ritka mikor 14 évesen valaki megtalálja az igazit és tényleg együtt maradnak. De igazából Ti érzitek, hogy mennyire álltok közel egymáshoz és milyen érzéseket tápláltok egymás iránt. Mert ha mindketten többet éreztem barátságnál, akkor max szerelem lesz ebből, barátság semmiképp.
2016. jan. 27. 16:45
 2/4 Tsundere válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz :) szerintem nyugottan megtehetsz érte mindent csak annyira h ne erőszakoskodj
2016. jan. 27. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! :)
2016. jan. 27. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kerdezz ra nala,een az ilyen lehetosegeket ahol tudod hogy kolcsonos nem hagynam. Van olyan kapcsolat ahol legjobb baratok es szerelmesek is egyben. Egy kerdesbe csak nem halsz bele. Inkabb azt band hogy megkerdezted minthogy azt hogy nem tettel semmit erte es hagytad hogy mas fiuval legyen. Ha osszejon akkor boldogok vagytok, ha nem meg te nyertel egy elmenyt. Fejlodsz emberileg. Tapasztalatot szerzel.

Beszeljetek meg es mondd meg neki hogy semmit sem valtozna a legjobb barati kapcsolat ezzel PONT HOGY EROSODNE!

2016. jan. 28. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!