Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves fiúknak mennyire számít, hogy a lánynak legyen nagy melle?
Figyelt kérdés
dec. 31. 16:34
1/14 anonim válasza:
Azt mondják hogy nem számít de azért a nagymellű barátnődet jobban megnézik mint téged
2/14 anonim válasza:
Fiú osztálytársaim mindig a melleimet nézték és a nagy mellű lányoknak mindig beszóltak. Biztos szeretik, ha nagy.
3/14 anonim válasza:
Preferencia kérdése. Nekem nem túl lényeges, az öcsémnek meg ez az egyik fő szempontja.
4/14 anonim válasza:
Értelmes csávó az összképet nézi, aminek egy kis része a mell (nem feltétlen nagy).
6/14 anonim válasza:
Igen az öszkepet nezzük, nem legyeges hogy olyan nagy legyen, akar a kicsi is tud szep es izgato lenni.
Fontosabb a lany szemelyisege.
Hogy normalis legyen, ne egy idetlen, megjatszos, bekepzelt, agyon sminkelt, müpicsa.
7/14 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban bejön a kis mell!
9/14 anonim válasza:
Ott a gond, hogy sokan abból, hogy mit néznek meg, abból lejön az, hogy mi a preferencia. Már bocsánat, de egy balesetet, vagy egy poló nélküli kövér férfit a mínuszokban is megnéznek.
10/14 anonim válasza:
Bár nekem rég volt ez a kor, de sosem az extrém gay tőgyek vonzottak.
Egyik barátnőm mániája volt, hogy elfér-e a kezemben. Tulajdonképpen ez nem volt egy rossz mérce, mert nekem ideálisan az tetszett, ami elfért.
Ha kisebb az sem nagyon zavart í8csak ne befelé horpadjon), ha egyben meg jól néz ki.
Sosem értettem olyanokat, akik a hályas dagatt csajokat nézték, mert csak addig láttak, hogy "mekkora melle van".
Ennyit a külsőségkről, a belső kisugárzást és személyiséget nem részletezem, nem az volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!