Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg legyél egy kicsit informatívabb. Ha az a vágyad, hogy gőzmozdony legyen érted, szerintem csalódás fog érni.
Miben változzon, miért, stb. És te miben, és mennyit változnál érte?
De az az érzésem, hogy te még gyerek vagy.
#7 Ha változna is, akkor sem egyik pillanatról a másikra történne ilyesmi. Ezt hívják hízelgésnek, ami valószínűleg azért következett be, mert
valami rossz érzése van a kapcsolatról.
Na végre valami. Hogy te mennyi idős vagy, még mindig egy szó sem, pedig a kapcsolatban te is ott vagy.
Lehet, hogy ideiglenesen változhat, lehet, hogy tartósan is, az is lehet, hogy ez csak kamuváltozás, átverés, mert nem akar elveszíteni. Én ebben az esetben az előbbire tippelek.
Aztán meg ha megint inni fog, akkor megint lefekszik valakivel, és bocsi, csak részeg voltam? Vagy a piáról is eltiltod?
Amúgy volt ismerősöm, aki megváltozott, életveszélyesen motorozott rendszeresen a haverjával. Igaz, ehhez az kellet, hogy a haverját halálos motorbaleset érje, kikopjanak a haverok, megöregedjen. Ettől a barátod nagyon messze van.
Senki sem fog megváltozni senkinek a kedvéért. Senki sem tud átlépni a saját árnyékán.
A gének, adottságok, neveltetés mindent visznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!