Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 20 éves fiú meg tud...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 éves fiú meg tud változni értem?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 02:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
33%
Ha megérsz annyit akkor persze.
2023. aug. 17. 04:24
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Esetleg legyél egy kicsit informatívabb. Ha az a vágyad, hogy gőzmozdony legyen érted, szerintem csalódás fog érni.

Miben változzon, miért, stb. És te miben, és mennyit változnál érte?

De az az érzésem, hogy te még gyerek vagy.

2023. aug. 17. 06:19
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem biztos, hogy nem. Sajnos sok lány azt hiszi, hogy képes megváltoztatni egy srácot, de szinte mindig koppanás a vége. Ezért van sikere a "rosszfiúknak", mert mindegyik csaj úgy gondolj, hogy van elég jó ahhoz, hogy majd érte megváltozzon...aztán jön a csalódás.:/
2023. aug. 17. 07:03
 4/21 anonim ***** válasza:
17%
Változz meg te!
2023. aug. 17. 09:08
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
Te megvâltoznál a kedvéért?
2023. aug. 17. 09:13
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért valami infót írhatnál. Mi az, amiben változnia kellene és miért? És tudom, hogy változnak az idők, de egy 20 évest már nem neveznék fiúnak, ha nem az anyja vagy. Vehet cigit, alkoholt, mehet katonának, ölhet embert.
2023. aug. 17. 10:29
 7/21 A kérdező kommentje:
11 hónapja vagyunk együtt, 1szer lefeküdt részegen mással, 1szer szórakozóheyen smárolt mással sajnos én ott voltam mellette. A barátait és a szüleit akkor még nem ismertem. Nagyon szerelmes voltam belé nem hagytam el. Viszont június óta valami történt vele, folyton keres/hív, bemutatott a szuleinek, baratainak. Mar nem bunko velem. Ez azt jelenti, hogy megvaltozott es talan visszaszeret engem?
2023. aug. 17. 12:01
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ha változna is, akkor sem egyik pillanatról a másikra történne ilyesmi. Ezt hívják hízelgésnek, ami valószínűleg azért következett be, mert

valami rossz érzése van a kapcsolatról.

2023. aug. 17. 12:41
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Na végre valami. Hogy te mennyi idős vagy, még mindig egy szó sem, pedig a kapcsolatban te is ott vagy.

Lehet, hogy ideiglenesen változhat, lehet, hogy tartósan is, az is lehet, hogy ez csak kamuváltozás, átverés, mert nem akar elveszíteni. Én ebben az esetben az előbbire tippelek.

Aztán meg ha megint inni fog, akkor megint lefekszik valakivel, és bocsi, csak részeg voltam? Vagy a piáról is eltiltod?

Amúgy volt ismerősöm, aki megváltozott, életveszélyesen motorozott rendszeresen a haverjával. Igaz, ehhez az kellet, hogy a haverját halálos motorbaleset érje, kikopjanak a haverok, megöregedjen. Ettől a barátod nagyon messze van.

2023. aug. 17. 12:51
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem fog megváltozni senkinek a kedvéért. Senki sem tud átlépni a saját árnyékán.

A gének, adottságok, neveltetés mindent visznek.

2023. aug. 17. 14:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!