Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak idején a nővérem azzal a feltétellel kezdett komolyabban járni a pasijával, hogy leszokik a dohányzásról. Egy ideig bírta is, aztán mire a nővérem beleszeretett jobban, simán visszaszokott, és a nővérem se erőltette többet a leszokást.
A srác poligám, te monogám vagy. Szerintem ez nem lesz szerencsés felállás. Egyrészt nem bízhatsz meg benne, hogy nem ver át, másrészt meg bizalom nélkül a kapcsolat nem jó.
Én nem pazarolnám egy ilyen züllött alakra az időmet és egyéb értékeimet (érzelmeimet is beleértve), ígérhet fűt-fát. Ő már eljátszotta a bizalmat, csá, már rég szakítani kellett volna vele.
Ez max. birtoklási vágy, nem tudom elképzelni, hogy megváltozik.
Talán valaki azt mondta, "az a jó csaj el fog hagyni" vagy valami cifrábbat. Talán fogadás. Aki ilyeneket megcsinál veled, az nem becsül.
Ha mégis megváltozott, akkor is hagyd, hadd teperjen érted! Megcsalt, nem nulláról indul, hanem mínuszból.
Remélem, találsz ennél jobbat.
Egyébként te is rohadtul megaláztad magad, amikor melletted smárolt valakivel. Ha még nem is lett volna megcsalás korábban, én felálltam volna az asztaltól, és megmondtam volna, hogy ezek után csak nyugodtan, már ne fogja vissza magát, szabad, mint a madár, és elhúztam volna a csíkot.
Tehát nem csak egyszer megcsalt, hanem nyilvánosan is megalázott. Oké, hogy most normálisabb, de nem tudod, hogy mitől ill. miért lett normálisabb, és hogy ez tartós változás-e. A jellem sokkal nehezebben változik, mint a viselkedés, és itt hatalmas jellemváltozásra is szükség lenne, na meg a bizalom, amiről beszéltem. Alkoholt nem bírja, vajon el tudná-e fogadni, hogy haverok mellett se igyon alkoholt, csak mert te azt mondod. És nem csak akkor, amikor te ott vagy, hanem amúgy se, mert akkor nem képes uralkodni magán (hogy milyen piásan az ember, az nem változik).
Nyugi, lesz még normálisabb pasid, vagy bizonyítson, de valami rohadt nagyot, mert ha azt látja, hogy ezt csak úgy megteheti, hát máskor is meg fogja tenni, sőt, esetleg vadabb dolgot is.
Tudod, sok nő van, aki férjez megy egy totál erőszakos emberhez, aki állandóan veri, féltékenykedik, stb. Azt hiszed, azok azzal a jövőképpel választottak párt, hogy de jó lesz nekem, majd mindig elver az uram, hogy tudjam, hol a helyem? A fenét! Ott is voltak red flag-ek, ott is voltak igérgtetések, képmutatások, hazugságok, aztán lett a totál dominancia.
Lehet, hogy a srác valammi nagy dolgot akar, már jövőt tervez veled (tökre bejön neki, hogy veled bármit megtehet), ezért bemutat a családnak, család előtt viselkedik, de aztán ha úgy alakul, lehet, hogy négy fal között kettesben, villan a fogsor és a kés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!