Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 éves létemre bejönnek a 16 év körüli lányok az gáz?
Négy év korkülönbség nem sok, ha a lány nem egy buta plázacica, akkor azt mondanám, hogy tökéletes. A feleségem 34 múlt januárban, én 38 leszek egy hét műlva. Kb négy év a korkülönbség. Szóval amikor én 20 voltam, akkor ő csak 16.
Arra azért figyelj, hogy ne te kezdj el okozni fizikai vagy lelki sérüléseket, és ne te legyél egy idő után mindegyik 16 éves lány exe.
Egy 16 évesben már minden megvan ami egy nála idősebb nőben.
Hát nem. A személyisége még csak most kezd kifejlődni,éretlen.
A fenti idézet alapján arra gondolok,hogy nagyon felszínes vagy,ha csak a külsőségek érdekelnek.
18 éves lány vagyok, de nagyon más a felfogásom és a világnézetem ahhoz képest milyen volt. Biztos vannak kivételek amikor működhet egy ilyen kapcsolat (ismerek is ilyet), de én személy szerint örülök, hogy nem randiztam senkivel akivel ekkora lett volna korkülönbség.
A legtöbb esetben azért is néznek furcsa szemmel az ilyen kapcsolatokra, mert egy 16 éves lányt sokkal egyszerűbb megvezetni és manipulálni mint egy felnőttet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!