Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és tanácsod/tapasztalatot szeretnék kérni.?
Figyelj, nekem volt egy exem, aki eljátszotta a bizalmam. Megígért valamit, esküdött, hogy úgy lesz, de nem azt tette, pár héttel később pedig kiderült. Azt mondtam hogy oké, csalódtam, de lehet, hogy csak egyszeri eset volt. Másodjára már teljesen odalett a bizalmam, akárhogy akartam hinni neki, nem ment. Amikor harmadjára hazudott a szemembe, és kiderült, mondtam, hogy ne keressük egymást többé. Megbízhatatlan, hazug emberre nem lehet kapcsolatot építeni. Lehet, hogy többé nem hazudott volna, de én nem hittem többé neki. Ez van.
Hagyd őt békén, olyat érdemel, aki nullaszor vágja át. Te meg keress olyat, akit vagy nem érdekel, ha átvágod, vagy őt már tényleg ne csapd be.
Az eljátszott bizalmat nehéz visszaszerezni. Engem is csak egyszer szabad félrevezetni, utána nincs benne bizalmam.
Ha gondolod - állj eléje, ígérd meg, hogy többé nem fogsz hazudni, legyetek még együtt és lássa ő maga, hogy vele szemben őszinte vagy.
Persze, az sem mindegy, hogy mennyire volt lényeges a hazugság, mert ha azt kérdezte, hogy szereted-e a mákos tésztát, Te pedig nemet mondtál, aztán leközelebb rajongtál a mákos tésztáért, az egészen más, mint ha lényeges dologban hazudtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!