Segítségeteket (20 éves lány vagyok )szeretném kérni kb 2-3 éve hullik foltosan a hajam , minden vizsgalaton voltunk minden negatív mostmár ott tartok hogy félig kopasz vagyok . Valakinek hasonló tapasztalat ?
5 napja kivették a mandulámat ami elvileg gócként funkcionált .
És most mióta kivették még durvàbban hullik ez a gyógyulás jele ? Vagy nem ez okozza a hajhullásom .
Teljes körű vérvétel eredményei
Eozinofil granulocita Magas
Retikulocita hemoglobin magas
Totál és direkt bilirubin is magas
Vas szint magas
Transzferrin szaruráció magas
AST szint magas
Voltam hajgyógyásznál , természetgyógyásznál , bőrgyógyásznál , mind azt javasolta hogy vetessem ki a mandulámat de a helyzet csak rosszabbodott 😔 . Valaki tudna segíteni mi lehet ez
Szia.
Kinél voltál Természetgyógyásznál? Milyen szakvizsgái voltak? Mivel diagnosztizált? Nem kételkedem benne, csak érdekel.
A lelki eredetű betegségek lexikonában ez áll:
HAJ (általában)
A fejbőr védelmére szolgáló hajkorona az erőt, a szabadságot, a szépséget és a teljesítményt jelképezi.
(Gondoljunk csak a bibliai Sámsonra). Közvetlenül az emberi méltósághoz, a hatalom lényegéhez
kapcsolható. Legfelső, hetedik főcsakránk, a koronacsakra a fejtetőnkön helyezkedik el. Ezen a szinten
szellemünk összekapcsolódik a felsőbb szellemiséggel, a földöntúli dimenziókkal. És a haj itt, az energiaközpont közelében nő. A haj egyfajta antenna, amely a fizikai világot a spirituálissal hivatott
összekötni. A haj állapota a szexuális, reproduktív erőt, a szaporodást, a nemi teljesítményt is jelképezi.
Több hiedelem, legenda kering a különböző hajtípusok körül (szőkék, barnák, kopaszok...). Fontos tudni,
hogy a hajam a saját életem irányítása feletti hatalmamat is tükrözi. Mit akarok az életemmel kezdeni?
Úgy érzem, mások irányítják az életemet? A hatalom visszavételéhez szükséges erő és bátorság növeli
szabadságérzetemet, és a hajam erősebb lesz. A haj az ember életőrömét is mutatja, tisztasága arról
tanúskodik, mennyire vagyok hajlandó önmagammal foglalkozni. Érdemes figyelni a haj állapotát, mert közvetlenül jelzi a lelkiállapotot.
Van benne ismerős? Magadra ismersz?
Nézettél hormonszinteket? A belső elválasztású mirigyeid állapotát?
Köv. kérdésem: húgyhólyag/vese hogy van? Tüdő/vastagbél hogy van?
Volt valamelyik beteg, vagy most is az?
Cseréltesd le, de nem hiszem, hogy ilyet okozna.
Kajád, vitamin beviteled rendben van?
Szia!
Nekem van hasonló tapasztalatom.
Lehet van egy dolog, ami neked is segíthet.
Írj nekem a rebiofit@gmail.com-ra.
Üdv.:
Rebi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!