Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan alakítsak ki belőle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakítsak ki belőle több vonzalmat?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 3 hete beszélek, volt 2 talink ahol nagyon jol ereztuk magunkat. Múlthéten karácsonykor képekbe beszélgettünk ahol az arcunkról küldtünk képeket egymásnak, akkor elkezdtem neki bókolni, azt jól vette. Aztán az utóbbi pár napban elfoglaltak voltunk mindketten így nem tudtunk annyit beszélgetni, meg nem akarok needynek tűnni és írni neki egyfolytában. Hogyan érhetném el hogy megint sokat beszélhessünk? Mit írjak neki hogy továbbra is fenttartsam a kapcsolatot kettőnk között?

jan. 1. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy hiába taliztok, ha nincs erdemi történés. Persze, jól elvagytok, de 2 tali alatt azért egy ölelés, egy puszi, egy kézfogás, vagy akár egy csók is lehetett volna. És ezek többet jelentenek annál, mint hogy szóban bókolsz.

Összegzésként: akkor beszélnétek többet, ha haladna valamerre a kapcsolatotok.

jan. 1. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani hogy minda2 talinal volt oleles koszonesnel es elkoszonesnel is
jan. 1. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 Na, ez így már sokkal jobban hangzik. Hívd el egy 3. talira, ahol talán lesz még más is.
jan. 1. 18:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben az már tervben van csak hát itt voltak az ünnepek, elfoglaltak voltunk mindketten. Még olyan kérdésem lenne hogy az normális ha egy nap nem beszélünk annyit ugye mint szoktunk?
jan. 1. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Szerintem nem gond, nyilván nem lehet mindig minden percben ráérni.
jan. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!