Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz mindig egy fiú?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz mindig egy fiú? Fiúk válaszát is várom?

Figyelt kérdés
Már vagy 9 hónapja szinte mindig figyel, néz...szemez velem, de semmit nemtesz, nem köszön, nem mosolyog, semmi. Csak néz feltűnően néha. Szerintetek tetszem neki? Nekem tetszik és szeretném hogy legyen vmi, de ufy hogy ő kezdeményezzen ha fog :) remélem fog.
2015. szept. 25. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszel neki:) de a leírtak alapján szerintem nem fog kezdeményezni. Attól félhet, hogy elutasítanád.
2015. szept. 25. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Persze ilyenkor nincs meg az a nagy egyenjogúság mi?

Emeld fel a kis feneked és menj oda hozzá. Nincs törvénybe leírva hogy csak pasik kezdeményezhetnek.

2015. szept. 25. 20:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de én nem merek odamenni. Visszahúzódó vagyok és csendes. Meg nem szeretném hogy tolakodónak vagy nagyképnek hidjen.
2015. szept. 25. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:

#3 Meglehet, hpgy ő is PONTOSAN ezek miatt nem mer odamenni hozzád.

Pedig valakinek lépnie kell, vagy nem lesz semmi az egészből.

2015. szept. 25. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ha rádnéz, akkor mutass jeleket, hogy tetszik neked, pl. mosolyogj rá. Próbáld meg bátorítani a tekinteteddel. Ha nem veszi a lapot, akkor menj oda hozzá, és kérdezd meg (teljesen semlegesen), hogy mit szeretne. Ha azt feleli, hogy semmit akkor add meg neki a számod azzal, hogyha valamit mégis szeretne, akkor elér. :)
2015. szept. 25. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. szept. 25. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó,ez a világ legnagyobb baromsága,kérdező,ezzel csak lejáratod és megalázod magad.

Igen,van esély,hogy tetszel neki,csak fél kezdeményezni.

Ha legközelebb néz,mosolyogj te is rá,esetleg valami semleges témáról kezdj el vele beszélgetni.Hajrá!

2015. szept. 29. 07:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi ;)
2015. okt. 3. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!