Az alábbi nők szépek? (elsősorban fiúk válaszát várom)
Azért kérdezem mert érdekel hogy a fiúk mit gondolnak a magas nőkről
Amúgy válaszolhatnak lányok is
Kérlek a válaszban írjátok oda a nemeteket és korotokat
Köszi! :)
Jajj és még valami!
Ha szeretnétek megírhatjátok hogy kit találtatok a legszebbnek
Magasságtól függetlenül nem az én világom egyik sem. Én szememnek szép lányok inkább Ázsia felé vannak...
Taylor Swift-nek legalább aranyos arca van, ha választanom kéne.
Ami a magasságot illeti: bejönnek a magas lányok, de az utolsó kettő már lefelé nézne rám, azt azért nem díjaznám.
32/F
Egyik sem az esetem.
A magasságnak SEMMI köze a szépséghez!
Tény,hogy egy magas nő feltűnőbb és ez által dekoratívabb,látványosabb,de ennyi,ettől még nem lesz szép vagy vonzó.
Nem nagyon olvasok divatmagazinokat, hanem azért kérdeztem mert ebben a brancsban pont benne van a 3 kedvenc színésznőm.
Mégpedig:
Blake Lively
Liv Tyler
Taylor Swift (tudom ő énekesnő de játszott pár filmben picit)
És ha mondjuk felvennék egy magassarkút akkor kb olyan magas lennék mint valamelyikük.
170-171 vagyok (ami elvileg nem olyan hú de magas)
Nekem Liv Tyler a legszebb ezek közül.
Egyébként az szubjektív hogy mi számít alacsonynak, vagy magasnak. A 175cm az egyáltalán nem magas. Esetleg a törpék közt.
"A 175cm az egyáltalán nem magas."
De magas, egy átlagos nő kb 165cm, úgyhogy aki legalább 175cm arra már nyugodtan lehet mondani, hogy magas.
-
Szerintem egyáltalán nem szebbek a magas nők.
Katalin hercegné tetszik közülük.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!