Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítottam a barátnőmmel, nagyon kivagyok :| (? )
Figyelt kérdés
A szitu az hogy távkapcsolatban voltunk ezért ritkán találkozunk és annak ellenére hogy nagyon szeretjük egymást a barátnőmnek ez nem volt elég hogy csak ritkán tudunk együtt lenni ezért szakított velem. Ő se szívesen csinálta.... és most úgy érzem semmi célom az életben, csak meg akarok halni... ez meddig fog tartani? Mit csináljak hogy ne érezzem ezt? Egyébként másfél éve voltunk együtt...2015. szept. 20. 23:16
11/17 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2015. szept. 21. 02:56
12/17 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani hogy ne siránkozzak... Egyszerűen az őrületbe kerget a gondolat hogy azért lett vége mert nem lehettem ott mellette :|.
2015. szept. 21. 02:58
13/17 anonim válasza:
Kit érdekel?
Amúgy sem tudtál neki mit nyújtani!
Nincs pénzed, diák vagy és kiskorú, 16 éves, messze laksz...
14/17 anonim válasza:
Szerintem talált egy közelebbit. Már bocs!
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: egyáltalán nem, nagyon nagy volt a bizalom köztünk, egy gyereket egyszer a szemem előtt küldött el a p*csába pedig csak köszönt neki.
2015. szept. 21. 14:30
16/17 anonim válasza:
Mi is távkapcsolatban voltunk, 2 hetente találkoztunk a vége felé.. Már nyűg voltam neki, pedig tényleg bármit megtettem, hogy ne legyen semmiben hiány.. Aztán kidobott telefonon.. Utána még kértem, hogy hívjon fel naponta 2-3x.. ez ment majdnem egy hónapig, hallanom kellett a hangját. És egyik alkalommal ordított velem, h ő többet nem fog keresni és kinyomta a telót, azóta nem is hallottam felőle.. itthon voltam, depis lettem, lefogytam.. gyengén viseltem, mert még mindig szeretem. Tanácsként annyit tudok mondani, hogy legyél barátokkal sokat, hogy kikapcsolj. Nekem pl jókor jött a suli, mert közösségben vagyok és leköt valamennyire, hogy tanulok stb.. Az idő segít, ha másban nem is, hogy észrevedd, hogy esetleg miért jobb neked ez így, szóval hogy megtaláld a pozitív dolgokat.. Hidd el, bizos vagyok benne, hogy lesz majd egy lány, aki nagyon fog téged szeretni és te is őt..ha még most ezt elhinni sem akarod ;) Kitartás, ha gondolod írj privátban és kiírhatod ha valami bánt! ;) 17/l
17/17 Kim Bo Mao válasza:
Körülbelül 2-3 hónap kell mire érezhetően enyhüljön a fájdalom, azt ki kell bírni. :) Gondolj arra, hogy mi akik írunk együttérzünk veled.
Keress valami hobbit, alkoss valamit csakúgy, kösd le a figyelmedet. Ilyenkor nem csak szeretethiányos lesz az ember, hanem az is hiányzik neki, hogy valakinek "adhasson", segíts szüleidnek vagy akár önkénteskedhetsz is, ha túl sok depüléssel tölthető szabadidőd van. Idővel jobb lesz, mert annyi gondolat meg érzés megy keresztül benned, hogy ha másnem, megszokod az érzést, és nem fog már annyira fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!