Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom egy cigány fiúval jár. Mit tegyek?
17 éves a lányom.
Azt előre leszögezném, hogy semmi bajom a romákkal, azok akik normálisak és tisztességesek. De ez a fiú...
Külsőre még nincs is vele gond, jól öltözött, izmos, tetkós, sötét haj, sötét szem, borosta - pont a lányom ideálja. De belsőre..
Még nem lett bemutatva, meg semmi, de egyszer volt szerencsém "találkozni" vele és a barátaival véletlenül..na pont az a fajta, akinek már a hanglejtéséből is süt, hogy buta és primitív, a szókincsét nagyjából a "gádzsi, tezsvír, g,eci, dik" szavak teszik ki, illetve azért rákérdeztem a lányom barátnőjénél, hogy mit tud erről a fiúról. (megtudtam, hogy nem épp egy tisztességes valaki, vagyis nem egyszer a rendőrségen kötött ki, hogy egy hihetetlenül bunkó , primitív és agresszív srác, stb..)
Már két hónapja együtt vannak, de csak pár napja mondta el a lányom. Fogalmam sincs mit csináljak, nem tilthatom, mert ha igazán akarja, úgyis megoldja hogy együtt legyenek, de nem akarom egy ilyen fiú mellett látni, sokkal jobbat érdemel.
Mit tegyek? A férjem is őrjöng.
Őszintén a cigányoktól mire lehet számítani? Erre.
De lehet tiltani. Ha megoldható, autóval vinni suliba, majd érte azzal menni, és a barátai is jöjjenek át hozzá, mivel ha otthonról kimozdul, tuti nem a barátnőjével fog elmenni valahova.
Egy ilyen kapcsolat nem lesz hosszú távú, kész vicc az egész, de talán ezzel még lejjebb lehet rövidíteni. Ja, meg egy alapos elbeszélgetés, hogy a szerelem nem lehet ennyire vak....
rossz iskolaválasztás??
lehet suttyúkkal van körülvéve suliban és neki teljesen megfelelő egy ilyen srác
Szerintem oda kellene figyelni, mert hamarosan terhes lehet. Amúgy a magyar között is jó eséllyel ilyeneket foghat ki, csak azok kicsit burkoltabban parasztkodnak, nem annyira agresszívek.
Kiindulva a mai fiatalságból, aki gangsta rappen meg pávezenéken nevelkedik fel, nem sok kecsegtető dolog vár a lányokra. A múltkor is ránéztem egy ilyen magát maffiózónak képzeli kis szemétre, erre el kezdett pampogni, hogy "mivan" ? Plusz még a zene meg az otthoni negatív példa tovább hülyíti őket. Itt nem azzal van a gond, hogy roma, hanem, hogy primitív. És az is fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!