Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 6 éves lányom azzal jött...

A 6 éves lányom azzal jött haza hogy ő csókolózott az egyik fiuval?

Figyelt kérdés
Mi a helyes reakció? Mit mondjak mit ne mondjak? Normális dolog?
2015. márc. 25. 16:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A csók az szájra puszit jelentett, vagy mit?
2015. márc. 25. 16:10
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagy ügyet nem csinálnék belőle. Valószínűleg szájrapuszi volt. Hagyd, hogy elmesélje, de szerintem pont úgy kell reagálni, mintha azt mesélné, hogy fogócskáztak az udvaron.
2015. márc. 25. 16:10
 3/24 anonim ***** válasza:
39%

Hát mindenképpen nagy megtiszteltetésnek kell venned, hogy egy ilyen nagy titkot elmondott neked.

Ha ezt és most negatívan éled meg, vagy kineveted, viccet csinálsz belöle akkor soha többet nem fog neked semmit elmondani.

Szerintem pont jó ez a szitu, hogy a sexualításról beszéljetek. Ès kezeld úgy mintha a legjobb barátnöd mondta volna neked ezt el.

2015. márc. 25. 16:11
 4/24 A kérdező kommentje:

Huha utolsó, tehát mondhatjuk hogy fel kellene világosítanom?

Ami eddig történt az annyi, hogy ugye elkezdte mondani nevetve hogy képzeld anya csókolóztam a Kevinnel. Én rákérdeztem hogy "mitcsináltál?" de nem mogorván hanem tök nyugodt alaphangon. És elmondta újra de már kiabálva közbe nevetve hogy "csókolóztamakevinnel". És megkérdeztem hogy hol? Mondta hogy az udvaron az oviba. És elkérte a napi nyalókáját és bement mesézni. Aztán kijött pisilni és mondta hogy "nézd anya fehér a puncim". Megnéztem de nem láttam semmi különöset. Mondtam neki hogy "miért eddig milyen volt?" Erre ő azt mondta hogy akkor oké.

Ennyi történt.

Segítsetek légyszi mit kell tennem, mert engem soha nem világosítottak fel, mert nem volt jó kapcsolatom anyámmal. Meg is lett az eredménye, 16 évesen lettem a lányommal terhes.

2015. márc. 25. 16:19
 5/24 anonim ***** válasza:
30%
Szexualításról egy 6 évessel....gratulálok!
2015. márc. 25. 16:20
 6/24 anonim ***** válasza:

Lehet hogy szájra pusziról volt szó.És csak a szokásos gyerekszerelem időszakát éli meg.Én mikor ovis voltam szerelmes voltam az egyik fiúba.Valentin-Napra anyával plüss-szívet készítettünk neki.Boldogan adtam oda az oviban. :)) Cserébe egy kék nyulat kaptam.Akkor éltem a kis ovis szerelmes korszakomat.

Először 8 évesen csókolóztam.És ezt most nem azért írom le mert jó példa,hanem azért mert tényleg jó lenne vele egy kicsit elbeszélgetni ovis módra a szerelemről,csókról egyebekről.Főleg ha látott már csókolózó párt stb.

Ez azért is veszélyes mert vannak nagyobbak akik tudják mi a csók,szex, 10-11 évesen és képesek kihasználni az ovis lányok mindenre játékosan kapható természetét.Ezért kell a lányoddal elbeszélgetni kicsit.Tapasztalatból beszélek sajnos.

20/L

2015. márc. 25. 16:21
 7/24 A kérdező kommentje:
Egyébként érett, fejlett lány. És ha engem örökölt akkor hamarosan menstruálni is fog, mert nekem 10 évesen jött meg először.
2015. márc. 25. 16:21
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg nem feltétlenül anyukád a hibás, amiért 16 évesen terhes lettél....gondolhattad, hogy nem a gólya hozza.
2015. márc. 25. 16:22
 9/24 A kérdező kommentje:

6os válaszoló, amikor filmet nézek ő gyakran leül mellém és nézi velem. Mivel szeretem a romantikus filmeket igy abban sokszor lát csókot. Namost ő ilyenkor elkezd fúúújolni :D Szóval nem értem :)

Nem szájrapuszi volt, mert most megkérdeztem tőle és megmutatta a kézfején. Tátogott tiszta nyál lett a keze ugyhogy nem csak szájrapuszi :/

2015. márc. 25. 16:30
 10/24 A kérdező kommentje:
8as válaszoló, hadd ne meséljek az életemről. A poklok poklát megjártam az anyám mellett. Kérlek, ne írj többet.
2015. márc. 25. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!