Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom egy afgán fiúval jár mit tegyek?
a bejárati ajtóba egy fémdetektor és egy robbanóanyag kereső kutya - minimum.
annyira rasszista vagyok....
Gratulálok, hogyha az újságnak és a tv-nek hiszel.
Egyébként meg mi lenne, ha megpróbálnád a barátját kiismerni? Vagy beszélgetni vele? Akkor legalább nagyjából rájönnél, hogy milyen a személyisége.
szerintem meg ne a népe miatt ítéld el a srácot. az rendben van, hogy óvod a lányod és a legjobbat akarod neki, de ezzel, hogy ilyen filmeket nézetsz vele, inkább elriasztod magadtól. sokkal többet érne, ha nem bántanád meg semmi, hanem inkább mellette állnál, úgymond, nem szólnál bele a dologba, hanem éreztetnéd vele, hogy bízhat benned, és jót akarsz, hogy ha valami gond van, ne féljen szólni.
nem óvhatod a széltől is, ha ő mindenáron vele akar járni, mert szereti, akkor hagyd, hogy a saját hibáiból tanuljon. tapasztalat, nekem is megvolt a magam lázadó tinikora, a lehető legrosszéletűbb pasikkal akadtam össze, ami nem kicsit bosszantotta a szüleimet. de jól kezelték, mondták, hogy szerintük jobbat érdemlek, meg stb, de különben nem próbáltak meg távol tartani, és idővel én magam is rájöttem, hogy igazuk volt. ha van a fiúnak rossz oldala, akkor a lányod előbb-utóbb rájön, és kilép a kapcsolatból. bíznod kell benne, hiszen a te nevelted.
Próbáld meg elszeretni a fiút... állítólag nagyon jók az ágyban :)
Na de viccen kívül, nem tudsz mit tenni, minél jobban tiltod, annál jobban ragaszkodni fog hozzá. Ilyen a fiatalság és a szerelem.
Ha az én édesanyám problémának vélné, hogy az én barátom más nemzetiségű, vagyis inkább, hogy pont afgán, biztos vagyok benne, hogy hatalmasat csalódnék. A szülő feladata az, hogy példát mutasson, nyílt gondolkodásra tanítsa a gyerekét, nem fordítva.
Az a baj, hogy hiába mondod, hogy nem rasszizmusból ered ez a féltés, akkor is így van, mert kiemelted, hogy ő egy afgán fiú... Ez nem feltétlen baj, mindenkiben van egy természet eltartás más kultúra/vallás emberei felé. Egyedül az a különbség, hogy van aki ezt pozitívan tudja látni, és örül egy színes, érdekes embernek, vagy bezárkózik.
Nyilván a lányod is örülne, ha nyitott lennél, és nem számító módon, hogy kitapasztald hogyan tudnád őt eltávolítani mellőle.
Egyébként amiatt nagyon nem kell aggódni, hogy esetleg egy kicsit erőszakos, mert a lányod úgyis szólni fog, ha tényleg bántódás éri, és te fogsz róla először tudni, ha türelemmel fordulsz a kapcsolatuk felé. Nem véletlen szereti a fiút :)
Gondolom pastu, ez egy elég veszélyes gőgös, bosszúállásra szocializálódott népség. A többi népcsoport (tadzsik, hazara, üzbég..)mongolosabb kinézetű, kevésbé jönnek be európai nőknek.
A lányodnak nyugodtan mond meg, hogy ottani mentalitás mellett legjobb esetben is csak arra számíthat, hogy úgy kezelik, mint egy kedves versenylovat, aki ha engedelmes szeretetteljes gondoskodást, törődést kap, de az fel sem merülhet ott, hogy ott egy nőnek önálló akarata legyen. Persze udvarlás időszakában, a szebbik arcukat mutatják.
Kísérletként próbálja ki azt, hogy párszor kicsit is ellentmond az afgán barátjának. Ha ezt megfogadná, és rövid időn belül kapna pár pofont, akkor talán elgondolkodna.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!