Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy búval basszott fiúval vagy lánnyal?
Persze, én is pont ilyen vagyok tehát máris lenne egy csomó közös téma és kölcsönösen tudnánk segíteni egymáson, vagy nem.
27/F
Ha tényleg jó és harmonikus a kapcsolat, akkor már napok után látható a javulás, pár hét után meg nyoma sem lesz a depressziónak.
Persze, létezik pszichológus, pszichiáter, gyógyszerek, azonban a legbiztosabb módszer, ha a depressziót boldogság váltja fel. Viszont ez elég nehéz, mert nem szabad, hogy legyen hiányérzet. A szerelemnek a nyugalmat és a szenvedélyt egyaránt meg kell adnia.
18/L
# 7
ki vagy te?
én ugyan ezt az elvet vallom csak még nem találtam olyan lányt aki összejönne velem.
ja és nem is fogok mert csúnya vagyok, csak jó látni...nem, nem jó látni, hogy vannak olyanok akik ugyan azt vallják mint én.
ma 14:40
Csak azon lehet segiteni aki engedi hogy segitsenek rajta,eröszakkal nem lehet..És mivan olyankor ha az egyén nem akar elmenni se pszichologushoz,sem pszicháterhez? Tudom hogy sokan gáznak tartják ha ilyen segitséghez kell fordulni,gondolom pont ezért nem megy el ő sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!